Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Champagnemöte, bokrelease, AW och poddinspelning i Stockholm
Jag var ju i Stockholm torsdag till fredag, och jag tänkte att jag ska berätta lite om vad jag gjorde där. Om ni vill veta? För det här blir ett lååångt inlägg med allt från champagnelycka i solen till bokrelease och hängande barn. Först och främst så måste jag säga att Stockholm visade sig från sin bästa sida. Det var så soligt och varmt och jag verkligen njöt av att omkring från möte till möte.
Lika mycket som jag hatar att gå omkring i kyla och blåst, lika mycket älskar jag att gå eller cykla när det är varmt ute. Det är en sån enorm frihetskänsla att bara gå och gå, och så länge jag inte har bråttom så behöver jag inte ens gå snabbt. Åh vad jag älskar den känslan. Speciellt när man är i en annan stad. Så jag gick och gick och gick mellan alla möten. Jag höll mig visserligen på ena sidan av stan (Hade inga möten på söder) men det var ändå en kvart, tjugo minuters promenad mellan varje möte. Och så fem minuter extra pga. dåligt lokalsinne. Men jag måste nog ändå säga att jag hittar relativt bra i Stockholm. Jag har ju bott där när jag var liten, men då hängde jag inte inne i stan direkt eftersom vi bodde i Sollentuna, men så har jag ju varit där väldigt mycket också. Pappa och Carina bor ju där. 
Hur som helst... Dagen började med att jag träffade Jessica och Angelica och pratade om ifall vi eventuellt kan jobba ihop på något sätt. Och det hoppas jag verkligen att vi kan. För det första så är de grymt duktiga på det de gör, cch för det andra så har de så härlig energi. Jag älskar att omge mig med människor som är kompetenta OCH dessutom har bra energi och mycket humor. Så håll tummarna för det! 😍
Sen gick jag i alla fall och checkade in på hotellet. Jag bodde på Radisson Blu Waterfront den här gången. Jag bokar alltid via Hotels.com och försöker hitta nåt som är centralt och som har nåt slags erbjudande. Ju mer centralt desto färre taxiresor och mindre tid till att ta mig fram och tillbaka. Jag slängde in väskan, som jag alltså hade rullat omkring med på stan, och passade på att duscha och byta om. Jag KLARAR INTE matoslukt på mina kläder, och det hade jag lyckats dra på mig. Hjälp!
Men det var ju tur ändå, för jag passade på att dra på mig lite somrigare kläder, och hade BARA ben under kjolen 🤩
Nästa möte skulle jag ha i solen på en uteservering. Hur härligt! Kommer ni ihåg att jag berättade om att jag träffade en kompis förra gången som tipsade om att jag borde träffa vår gemensamma kompis och prata om eventuellt samarbete? Och så träffade jag sen, av en slump, den där gemensamma kompisen på stan några timmar senare. Ja ja, hur som helst - nu var det tid för oss att ta det där mötet, och jag gillar att det blev med Champagne på Vau de Ville i solen. Nu ser det inte så soligt ut på bilden här, men det blev det när vi satte oss. Helt sjukt att mitt största utomhusproblem för två veckor sen var hur jag skulle stå ut mellan bilen och kontoret eftersom det var så sjukt kallt, och nu var det hur vi skulle undvika att champagnen skulle börja koka typ. Det var så varmt och skönt. Och vi mötade på. Det hade varit så grymt kul att samarbeta, så jag hoppas på det med. Nu får ni hålla tummarna igen!
Efter Vau de Ville promenerade jag bort till Klara, som är Lindas andra hem. Vi skulle podda och AW'a hade vi sagt. Så det gjorde vi. Vi började med att podda, och som jag skrev igår så pratade vi om mål och drömmar, och om ni vill lyssna så gör ni det här. Ett bra avsnitt, men lite stökig (ljud)miljö dock eftersom vi var på Klara. 
Givetvis drack vi bubbel medan vi poddade. Ja men först och främst så firade vi att vi IRL-poddade och sen så firade jag att jag var så fri och inte hade några tider att passa och ingen bil att köra till fotbollsträning eller liknande. Så skönt!
Efter poddandet gick vi till Downtown Camper där Underbara Clara och Erica hade bokrelease. De har nämligen precis släppt sin bok "Hjälp jag är utmattad", och även om jag inte har varit utmattad så köpte jag den så klart. Dels för att jag bara tycker att man gör det när man blir bjuden på en bokrelease (och jag var inte ens bjuden utan fick komma med på ett hörn som Lindas plus en, så det var ju väldigt fint. Det minsta jag kan göra är att tacka genom att köpa deras bok) och dels för att jag tycker att de var så himla inspirerande och öppnade sig så fint när de läste ur sin bok. BRA grej och bra brudar. Så jag köpte boken och ska så klart läsa den. Jag bläddrade lite i den och tror att om man har varit utmattad så är det nog en bok man kommer att ÄLSKA. Den känns väldigt öppen och igenkännande. 
Efter bokreleasen satte vi oss uppe i takbaren. ÄLSKAR utsikten. Jag hade kunnat sitta där hela natten men var aaalldeles för trött så det blev bara en liten stund. 
Jag träffade förresten Emilia också, som jag bara ha "känt" via Instagram tidigare. Himla kul och väldigt trevlig person. 
Jag kom hem till hotellet runt 21,30 tror jag, och somnade efter en sisådär två minuter på kudden. Som ett Y i sängen. Så härligt! Och att sen vakna och bara ta hissen ner till frukosten, ja men det är sån lyx. Hur mycket kan vi människor älska hotellfrukost egentligen? 
Jag hade möte direkt på morgonen, i Moodgallerian redan klockan 08,50. Knasig tid, men det var för att vi skulle hinna med en hel timme. Det mötet gick jättebra. Jag hade mailat företaget, eller ja den här killen på företaget då, för ett par veckor sen och berättat om Mama Said och vad vi skulle kunna göra för dem, och han tackade ja till möte även om de redan jobbar med en byrå. Resultatet blev att vi eventuellt kommer testköra någonting i höst, samt att han även har en startup tillsammans med några andra, som vi eventuellt ska hjälpa med deras kommunikation. Kul! Det här med startups kan vi verkligen eftersom jag har en bakgrund inom det. 
SEN... tog jag flyget hem till Malmö, hade en PT-kund och landade sen med bland annat den här lilla killen ❤️
 
 
#1 - Emilia

Mycket trevligt att ses - och också härligt att det inte bara är jag som somnar tidigt om kvällarna :)

Svar: Haha... ja eller hur! Väldigt trevligt ja :)
Alexandra

#2 - RW

Det är så kul och intressant att läsa om dina olika projekt. Märker att jag längtar efter nya inlägg. Hur går det med boken och hur mår Mio? Kram och fin söndag.

Svar: Vad kul att höra! Mio har mått bra senaste två dagarna, men var rätt dålig i veckan... så vi får se de närmaste dagarna nu vart det leder. Ska skriva en ordentlig update om allt :) Kram
Alexandra