Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Att vara en "duktig och driven" entreprenör...
Varning för gosigaste kontorsbilderna ni har sett på länge! 😍 Hela dagen idag har gått till business (det vill säga skapande av affärer)... OCH till den här lilla godingen.
Det finns väl ändå INGET bättre än små barn? Jag ÄLSKAR bebisar och småbarn och tycker nog att det är det finaste som finns. De är så små och så oskyldiga, och så himla beroende av oss vuxna. Alltså han får ju typ plats i min hand lilla A ❤️ Ja det är så klart Sannas lille bebis jag har i knäet.
När de kommer på besök så turas vi rättvist om med att hålla honom. ALLA vill ha sin A-dos (namnet är fortfarande inte helt satt men det börjar förmodligen på A) så det är liksom inte så att man kan råka sitta lite längre än nån annan. Har ni sett nåt ljuvligare?
Jag funderar mycket på det här med vad som har värde i ens liv, vad man värdesätter liksom och vad man lägger sin tid på. Och så fort jag tänker på det på ett djupare plan så inser jag att jag INTE vill att mitt liv ska gå ut på att "få ihop logistiken" och på att "vara en duktig entreprenör". Visst vill jag göra business, och just nu känner jag dessutom väldigt starkt att jag vill få Mama Said att växa, dels för att jag vet att vi är jäkligt bra på det vi gör och dels för att vi vill göra det för fler företag, och i större omfattning.
Och sen tänker jag att jag så småningom vill kunna frigöra mer tid. Kanske vara ledig alla lov med barnen, aldrig jobba kvällar och helger utan mer som "normalt". Ha tid till att göra det som är viktigast av allt med andra ord; umgås med barn, familj och vänner, resa, göra saker för mig själv, ha kul. Och så vidare... Förstår ni hur jag menar? Man vill ju inte ligga där, gammal och grå, och fundera över allt man inte gjorde för att man var en "duktig och driven entreprenör", eller hur? 
Nu låter det kanske som att jag är lite trött på jobbet just nu, men det är egentligen helt tvärtom - jag är mer peppad än nånsin och vill bara springa, springa, springa - men det hindrar inte att jag vill göra det inom rimliga gränser så att jag har ett liv också. Förstår ni hur jag menar eller låter det motsägelsefullt? 😊
Såna här små godbitar kan få mig att förstå vad livet egentligen handlar om ❤️ (Och... visst klär det Anni med en bebis?)
 
 
#1 - Stephtile

Jag har haft världens "baby fever" och dessa bilderna gjorde inte saken bättre. Så sjukt gulliga bilder

Svar: Eller hur!! 😍
Alexandra