Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Poddinspelning, livesändning och till sjukhuset igen
Jag var på kontoret vid åtta i morse för att jobba undan lite, men det är liksom ändå som att jobba i motvind när hela eftermiddagarna försvinner på grund av sjukhusbesök. Men det är förstås ändå viktigast så det är bara att gilla läget.
Dagen började med poddinspelning tillsammans med vår sponsor Swedbank, så vår bankkille Henrik (bästa bankkillen man kan ha. Han är så lite traditionellt "bankig" man kan tänka sig - det är därför vi gillar att hänga med honom) kom och körde ett inspelningsrace tillsammans med mig.
 Efter det var det dags för livesändning - som alltid på onsdagar - och idag pratade vi om hur vi gör när vi digitaliserar events, det vill säga hur vi gör online för att ett fysiskt event ska leva längre än just bara de timmar som det pågår. En av de grejer som vi faktiskt jobbar ganska mycket med för våra kunder. Amanda är teknikansvarig vid livesändningarna och även om hennes stil kan tyckas... märklig... så sköter hon det galant tycker vi.
 Vi åt lunch tillsammans vid vårt nya matbord på kontoret. Det är väldigt mysigt att äta lunch tillsammans och idag hade till och med jag med lunch hemifrån. Det händer typ aldrig. Men såå gott och såå smidigt.
Sen var jag ju som sagt tvungen att sticka iväg och hämta Mio för att åka tillbaka till sjukhuset.
Eftersom det tog hela eftermiddagen så bad vi till slut om att få åka hem istället för att vänta på att de skulle kolla röntgensvaret. Så läkaren kommer ringa imorgon och ge besked om hur shunten ser ut - om den funkar eller ej. Funkar den inte blir det som sagt operation igen, för att byta ut den 😔
 
#1 - Anonym

Jösses så jobbigt det är allt med shunten! Jag vet hur det känns. Så utmattande. Jag mailade dig förresten, kom det fram? Hoppas så mycket på att han slipper operation & att Tyskland hittar orsaken.

Svar: ja så himla mycket strul! Ja jag fick mailet och har påbörjat ett svar. Skickar imorgon :)
Alexandra