Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Möten, möten, möten
Idag har jag möten mest hela dagen! Vi börjar redan klockan åtta med en intern brainstorming-workshop hela gänget för att komma med ett förslag och en pitch till den där potentiella kunden som jag träffade igår. Det är rätt bråttom så vi bestämde att vi kör igång direkt.
Sen kommer en kvinna hit från en kommun och hälsar på. Hon lyssnade på mig när jag föreläste i våras och skrev till mig och frågade om vi ville vara med i en upphandling. Jaaa det ville vi! Så hon kommer alltså idag och jag ska presentera hur vi jobbar och vad vi skulle kunna göra för dem.
Efter det är det poddinspelning med självaste Linda. Det är vår entreprenörspodd "Vad fan håller jag på med?" som ska spelas in. Lyssnar ni på den? 
Lunchen kommer förmodligen intas i bilen på väg till vårdcentralen... Jag ska dit för att kolla två "blåmärken" eller vad det nu är som jag har på ryggen. Jag är inte särskilt orolig eftersom inte vårdcentralen verkade vara det när jag ringde och bokade tid, men jag måste ju ändå kolla förstås.
Sen, i eftermiddag, ska jag och Mandy på ett möte off-office, det vill säga utanför vårt kontor. Vi har fördelen att vi lyckas ha de flesta möten hos oss, även i de fall då vi är leverantören, eftersom vi sitter i ett stort mediakluster som är en naturlig mötesplats där många vill vara. Fint va? Men idag ska vi alltså besöka vår kunds kontor istället. 
Hela dagen är med andra ord full av möten och jag kommer förmodligen inte ens hinna öppna datorn, men så är det ibland. Vad sysslar ni med idag?