Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Min dag idag
Ni är många som frågar hur mina dagar brukar se ut, och det är också sånt som jag själv gillar att läsa om i andras bloggar, så here we go:
 
Jag gick upp klockan 6 i morse och hoppade rakt ner i ett par joggingbrallor, innan Bruno (vår hund) skulle få för sig att jag ignorerade honom och därmed kissa inne på golvet. Hade ni sett mig den där tiden på morgonen, när jag slänger på mig det som ligger närmast (oftast helknasiga kombos) hade ni börjat undra. Men så får det vara. Där är jag lat och väldigt effektiv.
Efter turen med Bruno satte jag på ugnen och hoppade snabbt in i duschen. (Japp, jag är en morgonduschare! Även om jag ibland duschar på kvällen efter träning så kör jag en snabbis även på morgonen) Brödrosten har gått sönder och just nu äter barnen rostat, grovt bröd på morgnarna. Det är väldigt dåligt för Mio (som är diabetiker) att äta vitt bröd så jag försöker verkligen göra allt jag kan för att han ska äta grovt istället. Och då är rostat bra. Så det får bli i ugnen tills vidare.
Just idag åt barnen frukost själva eftersom vi på måndagar äter frukost tillsammans på kontoret. Ja jag satt ju med dem förstås, men jag åt inte. Älskar morgonstunderna när de är på gott och mysigt humör.
Efter frukost, dusch, tandborstning och påklädning körde jag Alvin till skolan, men fick vända igen eftersom han mådde illa. Mio var tyvärr också sämre och stannade hemma. Just idag var de hemma själva en stund eftersom jag hade väldigt viktiga möten på kontoret. Ibland brukar jag ta med dem om de är sjuka men eftersom de var två stycken så gick jag iväg. Men ändå ångest! Önskar att jag hade kunnat dela mig i två bitar ibland. 
På kontoret började vi med lite privat snack... det har blivit en del av det under den sista veckan eftersom vi helt enkelt har haft mycket att prata om. När man jobbar ihop så tätt som vi gör och är så små (och få) blir man väldigt nära varandra på nåt sätt. Men sen, efter privatsnacket, körde vi igång med vårt måndagsmöte där vi går igenom kund för kund och exakt vad vi ska göra för dem under veckan. Jag har, som ni ser, ett ståbord och älskar att stå upp.
På lunchen körde jag iväg till andra sidan stan, jag skulle nämligen ha ett lunchmöte med en potentiellt ny kund. Ett väldigt givande möte. Håll tummarna för att det här går vägen. Vi vill sååå himla gärna jobba med de här!
Jag läste sen en artikel om att "Sluta kritisera Linda Hörnfeldt..." på Breakit. Läs den! Det har varit en himlans massa rabalder om Influencers of Sweden på sistone, och jag måste säga att det är trist när de som tjänar (enormt!) stora pengar på influencers sätter sig emot en ekonomisk förening som vill jobba för branschen och medlemmarna på det här sättet som Influencers of Sweden gör. Läs om det här. Och heja Alexander Gradin som står upp för Linda och Inos.
Sen slutkorrade jag en text som ska ut ikväll. Jag brukar göra den där allra, allra sista korren (den som inte tar många minuter) på allt material som ska ut i våra kunders kanaler...
... och pysslade ihop början till en KeyNote. Vi ska göra en snygg presentation till det där företaget som jag träffade på lunch idag så jag påbörjade det direkt. Imorgon bitti ska vi ses extra tidigt hela gänget (klockan 8) för att brainstorma och sy ihop ett förslag. Eller egentligen är det fyra förslag. För det är fyra företag det handlar om (!)
Det här var ungefär vad jag hann med under en arbetsdag en måndag som denna. Nu är det middagsdags med mina två små sjuklingar.
Hmm... Blev det här för utförligt, detaljrikt och långrandigt kanske? 🤔