Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Lördagsmys med fin vän ♡
Jag är så himla dålig på att ta mig tid till sånt som inte har med barn, jobb eller träning att göra, men idag har jag, sen en vecka tillbaka, bestämt mig för att åka hem till min fina vän Alexandra (ja hon heter också så). Utan några som helst övriga planer. Det blir ofta så för mig att jag träffar mina vänner när det är AW, middag eller nån annan festlighet, men det här är ju egentligen det allra bästa, och mysigaste - att bara åka hem och hänga tillsammans, utan andra saker som stör. Så det ska jag göra idag och det ska bli sååå mysigt. 
Sist vi sågs ordentligt var när vi var på Skansen i Båstad. Ett fantastiskt roligt och mysigt dygn, men man ska ju inte behöva åka och spa'a för att ses. 
Förutom att vi ska "catcha upp" vad som har hänt sen sist så har jag en idé om vad hon och jag borde göra. Vi hade en podcast innan - som vissa av er känner till - som hette "Alex & Alex" och jag älskar oss som "Alex & Alex" eftersom vi har en grym dynamik och verkligen trivs tillsammans. Vi skrattar jättemycket men är också otroligt djupa och öppna mot varandra, och förstår varandra som nästan ingen annan. Det är fint. Så jag har en tanke om vad jag skulle vilja göra med henne, i Alex & Alex-konceptet. Vi får se vad hon säger, och det är klart att jag kommer outa det här så fort vi är överens om att köra. För det tror jag att vi kommer vara :)
#1 - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Så mysigt

Svar: Ja det var verkligen hur mysigt som helst :)
Alexandra

#2 - Mamma

Bara kör. Nya utmaningar berikar ens liv och man lär sig alltid något nytt.