Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Garderobsrensning
Det var så himla mysigt att träffa Alex igår. Vi hängde hemma hos henne i Lomma nästan hela dagen, tills det var dags för mig att hämta barnen igen, och det var som alltid en riktig energikick att ses. Vi pratade om vårt nya projekt, som jag alltså föreslog för henne, och hon är på. Förstås. Det visste jag ju. Nu ska vi bara planera och förbereda lite - sen ska jag outa det här också, så fort jag är helt säker på att det blir av. Det handlar om att vi måste hitta tid nu bara...
Idag tror jag att det blir en fixardag här hemma. Jag har lyxen att ha väldigt mycket garderobsplats här hemma och har dessutom kompletterat med ganska många skåp, både i barnens rum och i sovrummet. Jag har köpt, och hängt upp Bestå, från Ikea, på väggarna. Det är så himla bra och skönt att ha mycket "stängd" förvaring - det blir mycket lättare när varje sak har sin plats liksom.
 
Det är hela trixet för att jag ska trivas i ett hem: att allt har sin plats. Givetvis också att jag får till det där piffet och myset, men om det är rörigt så spelar det liksom ingen roll. I förra lägenheten hade inte varje sak sin plats eftersom barnen för det första delade rum och eftersom det dessutom fanns alldeles för lite plats till förvaring. Men nu är förutsättningarna faktiskt alldeles perfekta. Jag gillar dock ändå inte att ha för mycket kläder framme utan packar hellre ner sommarklänningar och shorts som absolut inte kan användas under typ nio månader i en vaccumväska och sätter i källaren. Det blir såå mycket lättare att hitta kläder när man inte har för mycket. Så jag tror att det blir ett av dagens mission: garderobsrensning.
PS. Nån mer än jag som har lika färgglad garderob? 😆
 
... Eller så struntar jag i garderobsrensning och övar istället på att göra ingenting. Det svåraste jag vet. Alex hade antagit en utmaning om att göra just ingenting 20 minuter om dagen. Och med ingenting så menas det att man inte ska lyssna på en podd eller läsa en bok eller liknande heller. Utan göra absolut ingenting. Bara låta tystnaden vara liksom. Kan ni det? För mig är det en omöjlighet, men bara för det så måste jag ju testa. 
 
#1 - Isabell Hedberg

Åh håller med att det är så svårt att göra absolut ingenting! Absolut något jag skulle behöva öva på!
Hoppas du får en fin söndag, vilket av alternativen du nu väljer att sysselsätta dig med :)
Kram!

Svar: Ja visst är det! Tack! Och detsamma :) Kram
Alexandra