Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Bra svar från läkaren och mötesfri dag
Läkaren ringde och sa att de är flera stycken som tycker att shunten ser ut att vara hel men att röntgenläkarna inte riktigt är överens med neurokirurgerna utan vill kolla en extra gång. Så det är där vi står nu - de ska kolla en extra gång, men jag känner mig rätt trygg med att vi inte behöver oroa oss. Däremot så tycker läkaren att det är dags för magnetröntgen samt en ny koll av hans ögonbottnar (det är viktigt att kolla så att det inte står och trycker vätska på ögonbottnarna, vilket kan hända när man har högt tryck i huvudet), så det ska vi definitivt göra. Och det vill jag aboslut att vi gör innan vi åker till Tyskland. Allt som kan göras här hemma - när det kommer till röntgenundersökningar och sånt - vill jag gärna att vi gör. I Tyskland vill jag att de fokuserar på den bakomliggande orsaken och även försöker förstå varför han inte blir bra. 
Så nu får vi vänta lite, lite till, så att magnetröntgen hinner göras. Jag ska maila Tyskland idag och tala om hur planerna ser ut här, och att vi vill komma så fort det är klart.
 
I övrigt så har det äntligen varit en lugn och mötesfri dag. Jag har spelat in podd med Linda, brainstormat en artikel med Amanda och så har jag svarat på mail och även skickat iväg en himla massa mail. Skönt att komma ikapp. Ikväll ska jag inte jobba tänkte jag. Ikväll vill jag bara ta det lugnt med barnen, och se på Idol.
Idag har jag förresten Alvin med mig på kontoret eftersom han har ont i huvudet och inte mår helt hundra. Det är lite synd om honom att han är här, men också lite mysigt att kunna gå och ha kramkalas med honom emellanåt ♡
Han ogillar skarpt när man försöker kolla vad han pysslar med på sin mobil. Det säger väl hans kroppsspråk rätt tydligt? 🤗
Hej från kontoret 👋