Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Myskväll med bara ett barn
Vi hade det så mysigt igår, jag och Mio. Det var nämligen så att han och jag var helt själva. Det händer nästan aldrig så det blir så där extra mysigt när det väl sker. Det är konstigt att det blir ett helt annat sätt att umgås bara för att man har ett barn istället för två. Det känns som att när man har två barn så pratar man aldrig på riktigt med varandra, utan det blir mer att man bara är. Igår däremot, när det bara var vi två så umgicks vi och pratade på ett helt annat sätt. Det blir mycket mer värdefullt. Kvällen slutade med att jag somnade i soffan i slutet av Idol, och så Mio väckte mig och sa att han nu skulle gå in och hänga i sitt rum. För så ser det ut numera - jag och Alvin lägger oss långt innan Mio på helgerna. Han börjar bli stor ♡
Hur Alvin hade det hos Jonas vet jag inte än, men jag ska hämta honom redan nu klockan åtta eftersom Jonas ska jobba så jag lär få höra om roliga pingismatcher på köksbordet och en rolig kväll gissar jag.  
God morgon helg
Det var en väldigt busy dag hela dagen igår, och när jag kom hem så körde jag barnen till pappa Jonas för att ha en härlig egentidskväll. Vad jag gjorde? Gick på föräldramöte. Wild & crazy 🙃
Idag är det PT-dag och mellan två kunder ska jag själv passa på att träna också. Ska testa lite handstående igen, det var ju ett tag sen. Jag trodde att det skulle gå relativt lätt att lära sig stå stadigt men jag tränade ju rätt mycket på det ett tag och det tar faktiskt tid. Nu var det länge sen så det ska bli kul att se hur det går. Sist jag testade så var jag snäppet bättre än då när jag höll på och körde, körde, körde. Så vi får se.
Ikväll så ser det ut som att det bara blir jag och Mio framför Idol. Alvin ska nog vara hos Jonas. Vi gör så ibland (alldeles för sällan egentligen, för det är rätt mysigt) att vi tar ett barn var. Längtar tills ikväll. Det är så kul nu när det är Idol, så att vi har något att titta på. Tittar ni på Idol eller är det bara vi?
Mysig frukost och zombies
Det är alltid mysigt med de här små godingarna, så länge ingen är morgonsur. Vilket ingen var idag! Vi äter alla helt olika frukostar. Alvin kör just nu med blåbärsfil och flingor, jag äter naturell filmjölk med granatäppelkärnor och flingor och Mio äter macka med kalkon och gurka. Det har alltid varit så att vi har valt olika saker. Konstigt egentligen. 
Det här med Halloween hörni... jag har inte fått till firandet på nåt vettigt sätt. Det ligger liksom inte för mig, dels för att vi inte firade det under vår uppväxt (det är ju en relativt "ny" högtid i Sverige) och dels för att jag inte är ett dugg intresserad av horror och zombies. Men det är Alvin. Han börjar redan se fram emot Halloween. Så idag köpte vi dräkten som han ska ha när... ja när vadå? Visst, de kommer säkert ha nåt på skolan - men mer då? Vad gör man? Hur firar man Halloween? Han vill helst fira med kompisar på nåt sätt, det vet jag. Kanske får ställa till med nån slags Halloween-fest... men det låter som att det kommer ta sjuuuukt mycket tid. Då bör man väl laga en massa rätter som ser så där kusligt äckliga ut. Ja men ni hör ju. Hjälp!
Den här dräkten, plus en kniv, har han beställt. Och han är helnöjd.