Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vilken galakväll det blev!
Det var en fantastisk kväll igår med så himlans många inspirerande och grymma brudar ♡ Jag önskar att vi hade haft en hel helg tillsammans, samtidigt som jag längtar ihjäl mig hem till barnen. Idag är jag trött, och just nu sitter jag på tåget på väg hem till Malmö. Trötthet i kombination med att jag är på väg hem är säkra kort för att få en stark dos av hemlängtan. 
Men till galan nu då... kvällen var som sagt grym, och många priser delades ut. Margaux tog hem priset som Årets Influencer och det tycker jag definitivt att hon är väl värd. Vilken grym tjej hon är. Och framförallt - vilken energi och glädje hon sprider. Jag personligen skulle gärna se att även Jessica och Angelica Lagergren hade vunnit i någon kategori. De är också tjejer som bjuder mycket på sig själva och som sprider  glädje och energi. Såna som många kan inspireras av med andra ord. Och samma sak med Josefin och Vanja. De hade jag också gärna sett som vinnare  - och det av precis samma anledning. Men nu var det ju inte jag som bestämde, och bara för att jag gärna hade sett de här tjejerna som vinnare så innebär det inte att jag tycker att någon annan skulle vara mindre värd sitt pris. Absolut inte! Här har ni dem - vinnarna:

Årets Nykomling: JLC

Årets Veteran: Elsa Billgren

Årets Kreatör: Elin Kero

Årets Varumärke: Elin Häggberg

Årets Röst: Ångestpodden 

Årets Innovatör: Nordinary 

Årets Business: Therese Lindgren

Årets Samarbete:  Angeliqa Mejstedt & Morakniv

Årets Annonsör: Adobe

Ebbapriset: Frida Ramstedt

Årets medlem: Clara Toll 

Höjdpunkter under kvällen var när Ebba von Sydow, som skulle dela ut Ebba-priset, kom med sin lille Ernst under armen. Jag som älskar bebisar höll på att springa fram och kidnappa honom för en stunds gullande.
Och när Molly kom upp på scenen och körde två låtar. Hon passade verkligen in under en sån här kväll med så många grymma brudar. 
Och för min del så var det väldigt kul att agera reporter, tillsammans med Sara, för Influencers of Swedens Insta story. Vi intervjuade en massa olika influencers  - ja inga djupare intervjuer förstås - och det visade sig att alla var precis så som jag hade förväntat mig. Lika gölliga och inspirerande in real life alltså. Grymma brudar och grym kväll. Tack Linda och gänget ♡
#1 - clara

Tack för en så bra kväll! Hoppas vi ses snart igen :)

Svar: Tack detsamma! Ja vi får hoppas att det kommer fler tillställningar snart 😍
Alexandra

#2 - Resfredag/Annika

Hemlängtan är den bästa längtan av dem alla!

Kul att se en skymt av dig, får haffa dig och säga hej nästa gång. Hälsa Skåneland!

Svar: Jaa jag ångrar allt jag inte hann göra och att jag inte hann prata mer med dig och andra 😊
Alexandra

#3 - FREEDOMtravel

Kul att läsa om galan! Vi kunde inte vara med den här gången tyvärr ...

Svar: Vad synd! Då hoppas vi på nästa gång istället 😊
Alexandra