Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Sociala medier-strategi för influencers- Vill ni komma på workshop?
Det är så himla viktigt att sätta sig ner och göra en bra strategi för allt som man vill lyckas med. Om det handlar om att bli stor inom bloggande, idrottande eller för att man - som många av de företag som vi jobbar med - vill nå ut, ja oavsett vad man har för mål så är det så viktigt. 
Det är framförallt det där med att man börjar gräva i sitt inre och verkligen ifrågasätter saker som varför gör vi det här? Vem vill vi nå? och Hur ska vi göra det? som är det som gör skillnad.
Vi har under en period nu jobbat fram vår nya Sociala medier-strategi på Mama Said och har tack vare det kommit fram till så himla bra grejer. Många saker trodde vi att vi redan gjorde - till exempel anpassade oss till målgruppen - men nu när vi har rannsakat oss själva så inser vi att vi har missat ganska viktiga delar av målgruppen.
Från och med nu kollar vi på den här tavlan varje måndag när vi planerar vårt eget innehåll. Anpassar vi oss till alla våra personas? Både Evert, Mattias, Ullis och Kajsa. Ja vi har namngett dem. Och ja, vi har döpt Kajsa Jonasson efter Johanna Kajson. 
 När det gäller våra kunder så startar vi alltid med att göra en Sociala medier-strategi - utan den så skulle vi jobba i blindo. Och vi har gjort en till oss själva tidigare också, men det var länge sen, så jag är väldigt glad över att vi har tagit tag i det här. Det blir så tydligt vilka vi är och vad vi ska hålla på med i våra sociala kanaler.
Men nu kommer jag till det viktiga här... Hur är det med er - gör ni strategier för det ni håller på med? För era bloggar till exempel? Ni som bloggar och som bor i Skåne (Ja ni får egentligen bo vart som helst förstås), skulle ni vara intresserad av en workshop där vi samlar alla influencers och gör våra sociala medier-strategier tillsammans? Vi jobbar ju med influencers och vill gärna hjälpa alla att bli ännu bättre, plus att vi vill träffa er förstås. Vill ni det? Vill ni att vi bjuder in er till en workshop? Givetvis skulle det vara kostnadsfritt.
Om du skulle vara intresserad så lämna gärna en kommentar... och fråga även dina influencerkollegor. Vill gärna veta om det är nån idé att dra igång en sån här grej. 
 
#1 - Joanna-livet med aspergers syndrom

Hade varit väldigt intressant

#2 - Joanna-livet med aspergers syndrom

Hade varit väldigt intressant

#3 - Christer

Jag och en polare sitter ofta och göra strategier tillsammans, hade varit intressant att göra det med fler och inspireras.. Kontakta mig gärna..

Svar: Kul! Håll utkik här i bloggen eller på Mama Saids Facebook-sida eller Instagramkonto. Vi talar om där ifall det blir av :) @mamasaidmedia på Instagram och https://www.facebook.com/MamaSaidMedia/ på FB
Alexandra

#4 - Jenn - forever abroad

Jaaaa, jag behöver en anledning att komma förbi Skåneland! Vore superkul :)

Svar: Jaaaa vad kul!! 😍😘
Alexandra

#5 - Steffi

JA!! Jättegärna :) *hoppas*

#6 - Lillian

Låter väldigt spännande! Inte för att jag är influencer men vill lära mig mer, är ju en väldigt spännande bransch. :-)

Svar: Bor du i södra Sverige? :)
Alexandra

#7 - Lillian

Strax ovanför Varberg så inte nästgårds men ändå inom skapligt avstånd.

Svar: Bra! Skulle du kunna tänka dig att komma ner till Malmö då? :)
Alexandra

#8 - Lillian

Det kan jag tänka mig! Om det är en dag som passar och ni inte har tänkt börja kl. 7. :-)

#9 - Anonym

Absolut! /Wilda

#10 - Anonym

Jag tycker att det här låter jätteintressant! Bor inte i Skåne men skulle kunna tänka mig att åka ner.

#11 - Amelia

Ja låter intressant!!

#12 - Malin Lundskog

Såklart!! Gbg-Malmö funkar ju.

#13 - Malin Lundskog

Såklart!! Gbg-Malmö funkar ju.

#14 - Malin Lundskog

Såklart!! Gbg-Malmö funkar ju.

#15 - Mikaela

Ja det låter väldigt bra och nyttigt. Gärna! 😊

Svar: Vad kul! :)
Alexandra

#16 - Mikaela

Ja det låter väldigt bra och nyttigt. Gärna! 😊

Svar: Vad kul! :)
Alexandra

#17 - Nouw.com/ellie_rose

Ja! Jättekul!

Svar: Bra! :)
Alexandra