Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Saker jag skulle vilja göra
Jag har ofta många saker för mig, och går också ofta och funderar på sånt som jag skulle vilja göra om jag hade mer tid. Jag skulle till exempel vilja skriva en bok och har länge funderat på vad den i såna fall skulle handla om. En idé som jag har skulle vara en skönlitterär bok och en annan mer facklitteratur. Om sånt jag kan. Fast jag vet inte riktigt hur den skulle utformas, det vill säga vilket område jag i såna fall skulle fokusera på. Frida Boisen har ju redan skrivit en bra bok om sociala medier. 
Sen har jag också funderat på en ny podd ganska länge - och den kommer som sagt bli verklighet nu. I kanske tio till femton avsnitt. Den är väldigt nischad och passar egentligen bara en specifik målgrupp, men där passar den också väldigt bra. Och det fina med den här podden är att jag ska göra den med en väldigt härlig tjej ♡
Jag är också så himla sugen på att jobba mer med den här bloggen. Att ta det mer på allvar och inte ta pauser lite titt som tätt och kanske till och med fundera över vad den ska innehålla och vad den inte ska innehålla. Jag ska ha ett möte med Mandy, min kollega, och brainstorma och göra nån slags strategi. 
Sen är det det här med videos - jag är sååå inne på att göra rörligt, och har varit på väg flera gånger men har liksom inte hittat formen. Och sen tänker jag också att jag borde ta en kanal i taget och göra det riktigt bra först. Men jag kan ändå inte låta bli att vara sugen på rörligt. 
Och så hade jag ju dejt med Johanna Kajson igår (konstigt att jag inte kan säga hennes namn utan att ta med efternamnet) - och jag vill hitta på en massa projekt med henne också.
Så många saker som jag vill göra... och så lite tid. Det gäller att prioritera, men så länge det är kul så ger det ju en massa energi tänker jag. Och jag är faktiskt rätt duktig på att ta ledigt ibland också. Antingen för att bara hänga med barnen eller för att gå och träna eller göra ingenting. Eller för att gå på AW som vi troligtivs ska göra på fredag, jag Sanna och Amanda. Det är AW i huset där vi sitter, och eftersom det är ny-premiär blir det nog väldigt roligt. 
 
#1 - Joanna

Vill också skriva en bok. Eller egentligen har jag skrivit på en bok i 14 år, måste bara få klar den:P

Svar: OJ! Ja men då är du ju mycket närmare målet än jag på den fronten! KÖR säger jag!! :)
Alexandra