Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Planer inför Tyskland
Mio har varit dålig idag igen, men det är numera något vi räknar med så det blir liksom ingen besvikelse när han vaknar på morgonen och efter en stund klagar över huvudvärk och illamående. Det är alltid som sämst på morgonen och då är han riktigt, riktigt hängig. På eftermiddagen är det som bäst. Och det mönstret är det nästan varje dag.
Jag har börjat fundera mer på det här med Tyskland. Först och främst ska vi ta oss dit, och jag tror nästan att det blir med bil. Det ska ta runt åtta timmar och det vet jag att jag klarar eftersom jag körde 100 mil i somras när vi skulle hem från Sundsvall. Med några pauser och bra musik i bilen så funkar det 😊
Men vi får se, det går också att flyga och sen hyra bil där nere. Vi ska till Göttingen. Känner ni till det?
En annan sak som jag måste fixa är journalerna. Och det är ju egentligen inga problem. Det som är svårt är att jag måste hitta vad av alla sidor som är relevant. Och även se till att få röntgenbilderna på ett USB. Det svåra är alltså sorteringen. Ni anar inte hur många sidor det är... och jag måste få hjälp av någon att bestämma vad som är relevant. Puh!
Känner jag (eller ni) någon läkare eller till och med neurolog som jag kan anlita för att hjälpa med detta? Jag tror helt ärligt att det tar flera timmar.
Idag kom jag hem så sent från jobbet så att det blev enklast att ta med barnen till thai-restaurangen här i Limhamn där vi bor. Gott (eller sådär egentligen) och smidigt!