Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Pimpa String-hyllan
Sen har vi också vår Stringhylla som ska fyllas och pimpas. Jag tittar alltid på Pinterest när jag söker efter inredningsinspiration. 
Den här hyllan tycker jag är ganska snyggt fixad, med lagom mycket grejer i.
Sen tycker jag att det är fint att ha böcker i, men helst bara på en hylla. Det här tycker jag är för mycket.
Det här är fint, men jag vill att det ska hända mer. Är lite trött på svart och vitt och enbart snygga designprylar. Låter det konstigt? Jag menar att alla klassiker som många trånar efter - jag vill inte ha enbart en massa såna utan vill att det som sagt ska hända mer och inte vara så... förutsägbart. Kan man säga så? Förstår ni vad jag menar? Jag vill inte trycka till någon - det är säkert många som inte håller med mig här - men tycker att det är så trist att inte "köpa sin stil". Det är så lätt att göra det genom att enbart handla dyra designprylar. Jag gillar när man hittar en egen stil och blandar.
Jag vill gärna ha växter i vår Stringhylla. Som den här typ. Tycker det är himla fint. Gärna elefantöron eller vad det nu heter. Jag kanske borde blanda upp med lite terracottakrukor för att det inte ska bli för svart och vitt. Fint faktiskt.
Så här ser min Stringhylla ut just nu. Tom. Jag vill alltså fylla den med en massa fina prylar och växter.
 
 
#1 - clara

Snyggt! Är också lite sugen på en sån hylla men skulle inte få plats med den haha..... Vill flytta till en större lägenhet! :D Gillar verkligen växttrenden som är nu :)

Svar: Ja det är så himla levande och fint med växter!! Du kanske blir sambo snart ;) Såg på FB att det börjar hända grejer <3
Alexandra