Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Pages, dåliga skämt och migrän
Idag var vi alla på kontoret igen efter ett par krassliga dagar för några av oss. Som grädde på moset, eller som lite extrakrydda eller vad jag nu ska kalla det, så hade vi även Alvin där en stund. Han har fortfarande väldigt ont i huvudet och är hängig. Jag hoppas att det är migrän, som de just nu tror, och att han är bättre imorgon. Två dagar borde väl räcka om man har migrän? Eller?
Jag och Sanna har suttit och pillat med Pages mer eller mindre hela dagen. Jag har aldrig använt Pages innan, men så hade Sanna fått tips av en av våra kunder att det är superenkelt att skapa snygga brev och presentationer i Pages. Det är typ bara att "drag and drop". Men nej, så enkelt var det minsann inte. Jag är rätt van att jobba i olika slags verktyg och program och kan säga att just Pages var inte det allra enklaste. Lite frustrerande emellanåt.
Men så drog vi väääldigt låga och dåliga skämt. Såna som man bara kan dra med folk man verkligen tycker om och litar på. Såna som känner en och vet att det inte ligger något bakom.
Till slut fick vi i alla fall ihop ett snyggt brev, som alltså var det som vi skulle göra till en av våra kunder. Men det tog en hel dag totalt om vi räknar med de timmar som Amanda satt igår. Vi ser det som två bra lärdomar: 1) Att pyssla med grafiska grejer tar alltid längre tid än man tror. 2) Nu kan vi Pages!