Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Mitt lilla hjärta är sjuk ♡
I morse när jag skulle hämta Alvin hos Jonas - för att köra honom till skolan - så ringde han mig och sa att han hade jätteont i huvudet. Jag var redan på väg men åkte och handlade så länge (ja men jag passar ju på när jag plötsligt får tid över så där klockan kvart över sju på morgonen) och skulle sen åka och hämta Alvin för att ta med honom till kontoret där han ju kan ligga och vila.
Efter en liten stund ringde han mig igen och sa att det går inte att följa med dit eftersom han mådde illa också. Så blir det ibland när han får sådär ont i huvudet, att han även blir illamående. Jag tror att det är migrän. Vi har kollat så att han inte har samma ökade tryck mot hjärnan som Mio. Det har han tack och lov inte. Så då gissar de på migrän. Det är dags att boka en ny tid till neurologen känner jag.
Hur som helst - jag hämtade upp Alvin och skulle köra hem honom, och han hann inte komma mer än komma in i bilen så kräktes han. Som tur är (eller tack vare tidigare erfarenheter av huvudvärk och illamående) så hade jag en sån där kräkpåse från sjukhuset i bilen. Han kräktes och kräktes lilla stackaren... ♡ Men sen blev det bättre. Vi åkte hem och bänkade oss här i sängen.
Jag skrev först en offert som svar på en upphandling (Håll tummarna för att vi får det uppdraget. Det är i såna fall jag som ska utbilda - det bästa jag vet ju) och sen såg vi film. Vi saknar våra serier... Vi har liksom ingen som vi gillar längre. Har ni förslag på en bra serie? Han gillar även sånt som vi vuxna gillar, det är nog jag som är mer kräsen. Det får inte vara för läskigt.
 
#1 - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Hoppas att han mår bättre snart

Svar: Tack! Ja det hoppas jag med :)
Alexandra

#2 - Sophie

Hej Alexandra! Lyssnade precis på en podd och kom att tänka på Mio. Har du hört talas om sjukdomen Arnold Chiari? Jag gissar att han säkert är utredd för den, men symptomen påminner mycket om det du har beskrivit...
Hälsningar Sophie

Svar: Ja vi har kollat på det men jag håller med - det är väldigt lik. Vet inte om läkarna har konstaterat att det INTE är det. Ska faktiskt fråga. Tack Sophie <3
Alexandra

#3 - Sophie

Kolla här: http://www.internetmedicin.se/imgCont/info/infoblad_chiari_170207.pdf

#4 - Sophie

Kolla här:
http://www.internetmedicin.se/imgCont/info/infoblad_chiari_170207.pdf

Svar: TAck! :)
Alexandra