Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Mio ♡
God morgon! Han var ju bra en dag i helgen, mitt lilla hjärta ♡ Men så på söndag förmiddag, när hans kompisar hade sovit över från lördagen, så blev han dålig igen. Jag är överlycklig över att han fick en hel dag i skolan och att han faktiskt hade en helkväll med sina två kompisar, men sen är det så trist att vi faller tillbaka igen. 
Fast jag känner sån enorm tröst i att vi ska åka till Tyskland snart. Det är ju om två och en halv vecka! Nu är vi verkligen där. Jag börjar bli nervös för hur det ska gå, men håller tummarna väldigt, väldigt hårt för att vi åtminstone kommer lite närmare ett svar. Tänk vad livet skulle förändras, både för Mio men också för resten av familjen, om vi faktiskt hittade en lösning. Jag tror inte på några mirakel, men ändå på att komma lite närmare. Jag håller som sagt tummarna!
Nu ska jag iväg till kontoret! Idag har jag en mötesfri dag, förutom att jag ska äta lunch med en underbar Anna på Saluhallen. Två favvisar i ett; Saluhallen och Anna. Det är ett jobbmöte men eftersom jag gillar Anna väldigt mycket så känns det ändå mest som kul. Sen ikväll ska jag iväg på talarmiddag (och träffa talarna) inför Internet i Fokus, som ju är imorgon. Så förutom lunchdejten idag ska jag rensa klart i den stora pappershögen (som jag började med häromdagen och som har gjort att den numera inte är så stor längre) och gå igenom mitt snack inför morgondagen.