Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Min fredagkväll och Hej lördag 🙋🏽
God morgon folket! Det här är så typiskt mig. Jag somnade väldigt sent igår... typ vid två. Inte för att jag var ute och rumlade utan för att jag fastnade på YouTube. Jag är typen som alltid somnar när jag kollar film eller TV, men när jag kollar på YouTube så är jag liksom lite mer aktiv, och så var jag väl helt enkelt piggare och mer uppe i varv igår än annars. Och det som är typiskt mig är att jag ändå är uppe lika tidigt som vanligt idag. Hade liksom tänkt sova till nio.
Men om vi ska prata om gårdagen då. Eftersom det var fredag så var det PT-dag, och jag hade ganska glest mellan kunderna eftersom jag de senaste fredagarna har varit tvungen att avboka flera gånger. Dels på grund av andra planer men också på grund av sjukdomar. Så jag har liksom varit lite passiv kan man säga.
Hur som helst, igår då. Det var nypremiär på Media Evolutions After Work så vi bestämde att vi skulle gå dit, jag Sanna och Amanda. 
Jag kom till kontoret vid fem, och så började vi med varsin Smirnoff Ice. Himla god dryck hörni. Ganska lite alkohol i och smakar som läsk. Farligt lättdrucket. 
Sen gick vi ner på AW'n som var alldeles precis lagom mysig, bubblig, festlig och härlig. Äntligen är de gamla goda After worksen tillbaka. De körde ett annat koncept ett tag som kändes väldigt intellektuellt supersmart. Och trist. Ingen DJ, ingen feststämning och helt enkelt inte alls kul. Men igår var det alldeles toppen. Vi hade en väldigt lugn, men trevlig, kväll och gick hem vid halv sju. 
Jag åkte hem till mina små killar, varav den ena inte brydde sig alls - Mio var ju bra igår och var både i skolan och hängde sen med en kompis på kvällen (och då är dörren stängd) - men den andre tack och lov brydde sig desto mer.
Jag och Alvin hade i alla fall jättemysigt! Först körde vi den dagliga sjukgymnastiken. Två av övningarna måste vi gå ut i trappen och göra eftersom vi behöver trappsteg. 
Ja men det är svintrist att göra sjukgymnastik men vi är ändå duktiga och gör det varje dag. Inklusive stretch.
Jag vill så gärna att han ska bli tillräckligt bra för att komma tillbaka till fotbollen. Det är tur att vi inte visste hur lång tid det skulle ta att bli hel efter en stressfraktur. Maj gadd! Han fick den i maj och gick på kryckor i flera månader, och nu är han alltså på väg att bygga upp styrkan igen. Annars finns risken att frakturen kommer tillbaka och så får vi börja om från scratch igen. Och det vill vi inte
Sen kom vi till det bästa av allt - tända ljus och Idol. Alvin satt och ritade samtidigt och jag slängde upp fötterna på bordet. Mina favoriter i Idol är Chris och Hanna. De är ju så himla bra! Den absolut bästa låten i Idol hittills är Imagine med Chris Kläfford. HELT OTROLIGT bra! Börja lyssna vid 00,20. När jag kommer till 01,15 så har jag rysningar över precis hela kroppen. Han är så sjukt jäkla bra! Lyssna!
Idag då. Idag är det lördag och jag ska skruva ihop ett skåp, åka till Ikea och lämna tillbaka några grejer och sen ta med barnen till Emporia. Mio behöver en jacka som sagt! Ha en härlig lördag ♡