Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Jag har stilkris
Hjälp! Jag är så otroligt trött på min stil (svart, vitt, grått och beige) och tycker visserligen att jag har snygga plagg men är ändå så otroligt trött på alla kombinationer. Jag känner mig svintråkig och vill förnya mig. Jag har själv jobbat som stylist och personal shopper för mååånga år sen, och tyckte att det var så himla kul och inspirerande att plocka ihop olika outfits, hitta accessoarer till, den perfekta väskan och så vidare... Men nu har jag inte alls det intresset. Jag är dock fortfarande lika intresserad av att känna mig snygg i mina kläder förstås, men det är ju en annan grej.
Skor har alltid varit en grej som jag har lätt för att köpa. Byxor och toppar är det värre med. Det tycker jag är svinsvårt. Speciellt nu när det finns så många toppar med volanger och grejer på som inte alls är min grej. Jag vill ha en stylist! Speciellt de gånger då jag ska stå på en scen. Men har vi nån bra här nere i Malmö? Vet ni?
Det här är väldigt jag på hösten; kjol och skinnjacka. Antingen har jag det, eller så har jag svarta byxor och nån framkrystad topp upptill som jag inte riktigt trivs i. Gillar svarta byxor, om de är i rätt modell, men jag har för dåligt med toppar att ha upptill. Och ska jag ha byxor tycker jag egentligen att det är snyggast med klack till, eller med öppna skor (som ju bara funkar på sommaren).
Så fort jag tar av skinnjackan så känns det svintrist. Tröja och kjol liksom. 
Finns det nån bra stylist i Malmö egentligen? Jag är rätt kräsen - och då menar jag inte kräsen som i att jag inte kan hitta snygga plagg. Det handlar om att hitta saker som passar mig. De bästa stylisterna är de som är lyhörda för andra menar jag.