Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon måndag - så här ser veckan ut
Måndag igen! Och den här veckan blir riktigt rolig. Så här:
Måndag
Veckomöte med frukost på kontoret. Det här brukar ta hela förmiddagen, och då planerar vi in hela veckans sociala kanaler för våra kunder. Det vill säga vilket slags innehåll vi ska skapa för dem, i vilka kanaler vi ska sprida det och så vidare. Och så planerar vi även innehållet i våra egna kanaler samt går igenom nya kunder och "kunder på väg in", det vill säga kunder som vi borde hålla koll på eftersom vi har pratat om att vi eventuellt ska jobba med dem. I eftermiddag har jag två andra möten. Det ena är med en kille som eventuellt vill samarbeta med oss och det andra är tillsammans med en tjej angående ett stort event som vi gärna vill jobba med. Håll tummarna där!
Tisdag
Som varje tisdag förmiddag så ska jag podda med Linda. Här har ni vår podd ifall ni vill lyssna. Jag hittade en bild på mig och Linda igår, när vi var i Almedalen för några år sen. Jag kände knappt igen henne. Väldigt långhårig och lila 💜
Sen är det lunchmöte med en väldigt härlig Anna, och på eftermiddagen ska jag och Sanna ha ett telefonmöte tillsammans med en av våra kunder.
På kvällen är det talarmiddag med alla talare som ska vara med på Internet i Fokus, och jag ska dessutom träffa en tjej som heter Isabelle Edlund och prata lite med henne inför att jag ska intervjua henne på scenen.
Onsdag
Jag ska vara moderator på Internet i Fokus hela långa dagen. Himla kul! Jag ser väldigt mycket fram emot det. Mina kollegor ska förstås med och kommer köra Insta stories därifrån förstås. Så se till att följa oss på @mamasaidmedia om ni vill hänga med.
Torsdag
Jag ska vara på kontoret mest hela dagen och har bara ett möte, på förmiddagen, tillsammans med en potentiell kund. Håll tummarna! Vi vill gärna jobba med dem!
Fredag
Jag har PT-dag på fredagar så jag är alltså inte alls på kontoret då utan jobbar med mina PT-kunder. Den här fredagen ska jag också till min PT. Jag och Linda har pratat om ifall jag ska till Stockholm, dels för att gå på YouTube-event och dels för att vi ska ha lite blogg-och-podd-möte. Så antingen blir det Stockholm eller också blir det en lugn helg hemma.
Ni då? Hur ser er vecka ut. Ser ni fram emot måndagar lika mycket som jag? (Det är konstigt det där... ena delen av mig vill ha en till ledig dag för att hinna komma ikapp, och andra delen av mig står och hoppar och är glad över att det är måndag).