Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Gala & små sjuklingar ♡
Barnen är fortfarande sjuka, båda två. Så trist. Alvin har extremt ont i huvudet, och Mio likaså. Mio har ju varit väldigt dålig hela hösten så det har tyvärr blivit en "vana" igen. Alvin brukar bli så här i två dagar, och om det inte har gått över då så brukar det ta upp till en hel vecka. Jag gissar att han är back on track på måndag. Mina små sjuklingar ♡
Det är så tråkigt att det ska vara så här. Önskar att de får må bra snart. Jag ska till Stockholm imorgon och gå på Inluencers of Sweden-galan. Ska ni dit? Om ja - kom fram och prata. Jag ska nämligen styra Influencers of Swedens Insta stories.
Jag beställde tre klänningar från Nelly och ska ha en lång, blå på mig. Inte den här grå allts, men det var den enda som tydligen fick äran att hamna på bild. Vi körde en omröstning på Inos Insta stories, och enligt ca. 100 personer (mot 30) så skulle jag välja den blå. Jag är inte riktigt en galaklänningsperson så har lite svårt att hitta min egen stil i den typen av kläder. Höll på att välja stora och "pråliga" smycken till men kom på att om det ska vara jag så måste det vara stilrent och enkelt. Speciellt eftersom klänningen har ganska mycket spets upptill.