Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Fantastisk föreläsning med Johannes Hansen - Sluta komma med ursäkter
Jag träffade min kompis Maria igår och var på en föreläsning med Johannes Hansen. Jag berättade om honom om ett tag sen i bloggen - och passade då även på att boka biljetter till hans föreläsning. Och det är jag väldigt glad för eftersom den var så otroligt bra! Jag tycker att den här höll nån slags världsklass om jag jämför med många andra som jag har gått på som har varit lite småpeppiga och bra. Det här var nåt helt annat - han var extremt kompetent och väldigt medryckande och bra på scenen. Om du får chans att gå och se honom - bara gör det! 
Förutom att det var som en vanlig föreläsning så var det också väldigt... interaktivt... kan man säga så? Han fick upp folk ur publiken som gav honom sina problem, typ "Jag vet vad jag borde göra men får det inte gjort" - och så "löste" han problemen. Eller nej, han löste problemet med alla ursäkter vi människor kommer med.
Det här är de vanligaste problemen vi människor har. Hoppas ni kan läsa fast det är suddigt. Känner ni igen det? Jag kände igen varenda punkt.
Här är våra vanligaste ursäkter
Och försvarsmekanismer. Älskar speciellt den där med "byta problem". Det är sååå himla vanligt och jag har själv gjort det tusentals gånger. Jag har ett problem som en vän försöker lösa till mig, och när hen till slut kommer med en bra lösning till min första ursäkt så hittar jag en ny ursäkt. Och en ny, och en ny och en ny. En klassiker. 
Ja jag kommer så klart aldrig kunna återberätta allt utan hoppas att ni litar på mig. Får ni chansen att se honom - gör det! 
Till sist - innan jag slutar tjata om Johannes Hansen så bjussar jag också på hans bästa tips för att faktiskt göra en förändring. Blev det här flummigt nu, utan kontext? 
Ja ja, ha en härlig tisdag i alla fall och sluta komma med ursäkter till sånt som du egentligen vill göra ♡ 
#1 - Caroline

Tack för tipset om föreläsningen! Hade ingen aning om vem han var men bokade ändå när jag läst om honom hos dig och det är jag glad att jag gjorde! Håller med om att det var super! Skulle haffat dig efteråt och sagt tack, men du hann försvinna så det får bli här istället 😊 Ha en bra, och troligtvis väldigt inspirerad, dag!

Svar: Åh vad kul! Ja visst var det bra. Tycker att han var riktigt grym! Synd att vi inte hann säga hej :) Kram
Alexandra