Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En bra Mio-dag ❤️
Idag vaknade Mio och var "frisk". Han var inte helt bra utan hade huvudvärk och mådde illa. Men var ändå så pass bra att han gick till skolan. Ett litet ljus i allt mörker 🌟
När han skulle gå till skolan så insåg vi att han inte har någon höstjacka. De senaste åren har jag slutat investera i skidbyxor och riktigt varma kängor eftersom det alltid har slutat med att han har varit sjuk hela tiden och inte använt det en enda gång.
Men en höstjacka, och sen även vinterjacka, måste han ju ha. Det är bara det att han mer eller mindre har legat sjuk sen det var varmt ute. Han har helt enkelt legat hemma sen det var tröjväder. Så imorgon vet jag i alla fall en sak som står på min to do: Köpa jacka till Mio. Synd bara att han har börjat ställa så otroligt höga krav på vad det ska vara för nåt. Plötsligt duger det bara med bra (svindyra) märken. Det är förhoppningsvis en fas som så småningom går över... men inte tills imorgon. 
 
#1 - EVELINA

Vilken härlig bild! Vad bra att Mio mådde så bra i dag att han kunde gå till skolan och hoppas ni hittar en höstjacka som passar din plånbok och som han någorlunda kan tänka sig ha. Minns själv de där shoppingrundorna med mamma och pappa, avskydde dem för fick alltid jackor som jag kände mig som en pösmunk i – "något att växa i" och som passade en mager plånbok, haha :)

Jag tror det är första gången jag kikar in här, och när jag läser din profiltext måste jag bara säga att du verkligen verkar som en otroligt stark kvinna, kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara i perioder med Mios sjukdomar, så jag vill bara säga att jag lyfter på hatten för er, hela familjen, sköt om er och lycka till med dina företag i fortsättningen också, de låter jätteintressanta!

Svar: Tack snälla!! 😍 Ja vi ska nog komma överens om en jacka 😊 Kram
Alexandra