Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Det är bara att ändra instälning
Idag är en sån där typisk dag då en massa tid har gått åt till sånt som känns som... ingenting. I morse hade vi som vanligt vårt måndagsveckomöte, men det var bara jag och Mandy eftersom stackars Sanna ligger däckad i nån slags influensa och Anni ju jobbar från Barcelona under ett par månader. 
När vi var klara med veckomötet så skulle vi skjuta fram vårt podcast-seminarium som vi egentligen skulle ha nu på torsdag, och det tog mig en halv evighet att komma in i Eventbrite, där vi har lagt upp eventet. Hatar när tid går till... ingenting. 
Samma sak när jag sen skulle sätta mig och sammanställa ekonomin. Nu var jag lyckligt lottad att skrivaren jobbade med mig idag istället för mot mig som sker ibland, men det tog ändå en himla massa tid att få ut alla utskrifter. Och jag fick inte ens ut hälften eftersom jag var tvungen att åka och hämta Alvin tidigt. Fritids stängde 16,15 idag, men det är lugnt, pappren och ekonomin springer inte ifrån mig utan ligger lugnt där och väntar på mitt bord när jag kommer imorgon bitti. 
Hur som helst - det jag vill komma till är att det är ingen idé att bli stressad av skrivare som är långsamma, datorer som inte gör som du vill, bilköer när man är på väg hem från jobbet, golfrundan som hade gått bra om bara inte... för det är ju det som är att jobba, att köra bil, att spela golf och så vidare... De där problemen och hindren borde helt enkelt finnas med i ens mentala inställning redan från början. Man ska liksom alltid ha det med i beräkningen. Så slipper man känna stress över att det tar sån tid med det där onödiga mellantjafset. Så mitt mål imorgon är att fixa all ekonomi inklusive en hel del tjafs och väntande på skrivaren. Utan frustration. Jag ska helt iskallt räkna med att stå och hänga mycket vid skrivaren och istället sätta på en bra podd och glömma att jag står och väntar.