Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Workshop och Mandy 25
God morgon! Det känns som att det enda vi gör just nu är att ha workshops. Hela den här veckan har vi börjat extra tidigt för att gå igenom saker och för att ändå hinna med allt annat vi ska göra under dag. Idag ska vi mötas klockan 8 för att göra klart vår sociala medier-strategi. Sen, efter det mötet, så känns det som att den ska vara 100 procent klar. Äntligen! Det har tagit tid men det är så värt det.
Igår var också en dag fylld av planering. Jag jobbade från att jag vaknade tills att jag gick och la mig. Det var verkligen så. Vi möttes klockan 7 på kontoret, kom hem 19 och jobbade vidare tills det var dags att sova. Men jag fick mycket gjort och det är huvudsaken. Ibland får det bli så. Idag kommer också bli en hektisk dag, men sen lugnar det sig förhoppningsvis.
Igår i alla fall... vi skulle slutföra en offert till en kund som vi har pratat med i nästan ett år, och eftersom det är en ganska omfattande lansering de ska göra så krävs det en hel del jobb för att verkligen förstå vad som ska göras när. Så det slutade med att vi började jobba med papper på väggen.
Och då plötsligt blev allt mycket enklare. Varje liggande papper fick representera en vecka, och i varje vecka klistrade vi in post it-lappar med det jobb vi skulle göra - och på så sätt var det lätt att räkna antal timmar och även flytta runt när vi ändrade oss. 
När vi var klara med det här blev det så mycket enklare att få iväg en vettig och lättöverskådlig offert till kunden. 
För ju mer tydliga vi är med hur mycket tid varje sak tar, desto enklare blir det för kunden att godkänna offerten. Och tack vare att vi redan har gjort den här "tidslinjen" så har vi ett stort försprång när vi sen ska börja jobba med kunden. För det hoppas jag att vi får göra. Vi har som sagt pratat med de i snart ett år och är så himla pepp på deras produkt. Får vi offerten signerad så ska vi verkligen fira! Och på tal om fira så ska jag skynda mig nu, för vi ska inte bara göra klart vår sociala medier-strategi - vi ska ju fira vår älskade Mandy också SOM FYLLER 25 år idag! När hon kom in sin första arbetsdag så trodde vi (särskilt Sanna) att hon var en ganska mörk, Lisbeth Salander-aktig typ som var lite svår och tuff och kanske också lite blyg, men så visade det sig att hon är den mest charmiga, roliga, öppna, energifulla, kärleksfulla och underbara människa man kan tänka sig. Det finns ingen normal människa som inte gillar Amanda. Jag kallar ju henne alltid för Mandy, men hon heter alltså Amanda. Hur som helt - hon är en sån tillgång i gänget och jag kan inte tänka mig vad vi hade varit utan henne i Mama Said. Puss och grattis på din stora dag Mandy. Idag ska vi fira dig ❤️ 🎈  
#1 - Christer

Låter kul det där :)

Svar: Ja det är det :)
Alexandra