Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Webbutbildningar - Vart ska jag åka för att skriva de?
Igår spelade jag in en webbutbildning åt en kund. Vi vill gärna satsa mer på våra egna webbutbildningar och jag tror verkligen att det är nu det är dags att kavla upp ärmarna och bara göra det.
Tanken med att erbjuda webbutbildningar är att vi kan jobba stenhårt ett tag för att sen kunna tjäna pengar över tid, utan att göra så mycket. Ja sen då alltså. För det tar ofantligt mycket tid och energi till en början. Men det är ju det här med passiva intäkter som lockar, och som vi egentligen borde ha haft för länge sen. För det är ju så att för varje timme som vi debiterar våra kunder nu så är det ju också en person som ska jobba den timmen och ha lön. Ja men ni fattar. Så det här med webbutbildningar - det är dags nu! Jag skulle vilja stänga av allt annat i en vecka och bara köra... så att det sen finns där liksom. Kanske jag ska ta en helg till det... Ja det borde jag. Kan man åka till ett spa och göra det här? Näää, det går inte. Då finns det för mycket annat att göra.
Ett ställe med ett fönster där det finns bra utsikt räcker. Jag ska ta mig en seriös funderare på det här. Har ni nåt tips på vart jag skulle kunna åka? Inte för att filma alltså, utan för att skriva ett par kurser.
Jag kanske skulle ta med mig den här lilla killen - så riskerar jag inte att känna mig ensam. Haha... jag lovar att det finns ingen på jorden som tycker att jag är så fantastisk som han.