Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vi vann en upphandling... till ⭐️
Jag är så glad! Igår fick jag två bra mail inom loppet av fem minuter. Det första ska jag presentera nu: Vi vann en upphandling igen! Jag är så himla lycklig över det eftersom det inte bara är ett jobb som kommer att utföras utan att det även passar oss alldeles utmärkt. Vi (eller jag då) ska återigen utbilda ett gäng människor, i fyra omgångar den här gången, i sociala medier.
Sist var jag på Grand Hotel och utbildade ett gäng som jobbar på turistbyårer, kommuner och med turism på olika sätt.
Det är så himla kul att få ge folk av den kunskap som vi har, och jag brinner så otroligt starkt för att mässa om allt som vi har testat, analyserat och grottat ner oss i. Därför, och för att vi har fått ännu ett uppdrag, så är jag överlycklig över det här. Men det kommer att krävas mycket förberedelser. Först och främst så ska jag ta fram material för ett webinar - det har jag inte kört tidigare i den här utbildningen, och sen så ska jag anpassa utbildningen efter just de människorna som ska gå den den här gången.
Det blir ett tufft slut (arbetsbelastningsmässigt) på året, men också väldigt kul! Jag tar gärna det att jag får jobba lite extra, det är det värt. Jag tror att det kommer att bli så att jag tar ett par extremt tidiga morgnar, kanske att jag börjar jobba vid fem, och sen kommer till kontoret först vid tio. På så sätt får jag många tinmars effektiv arbetstid och kan slappna av sen när själva förberedelserna är klara.
Visste ni förresten att 79% av våra tvååringar använder internet? Och hela 98% av våra sexåringar! Undrar just vilken typ av sociala medier-utbildningar de kommer att sitta på när de blir stora? 🤔
PS. Det andra mailet..? Det får bli ett annat blogginlägg 😉
#1 - Mamma

Grattis! Bra jobbat.

Svar: Tack!
Alexandra