Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vi börjar bli redo för Tyskland
Den här veckan är också hektisk, precis som förra, särskilt eftersom jag bara är på kontoret två dagar. Igår och imorgon har jag ju heldagsutbildningar (Kolla in här om du vill få några tips därifrån om vad som är bra innehåll). Samtidigt håller jag på att förbereda inför resan till Tyskland. Vi ska vara på sjukhuset senast klockan 15,00 på söndag så det blir tidig avresa. Jag tror att vi kommer köra vid 5 så att vi har gott om tid på oss. Den här vägen tar vi:
Vi har inte dubbdäck på bilen, men jag skulle vilja kolla så att mina vinterdäck inte är slitna. Hur gör jag det? De gamla enkronorna finns ju inte kvar. Så hur gör jag? Vet ni?
Jag har fått journalerna och en USB-sticka med röntgenbilderna, och igår fick vi också ett brev från Mios läkare där han har sammanfattat det viktigaste: 
Jag tror helt enkelt att vi är redo. Hoppas, hoppas att vi kommer därifrån med ett svar nu bara, så att vår lilla kille kan få nån slags bättring. Jag har svårt att tro att han ska bli 100% bra, men om vi bara får veta orsaken så kanske det går att lindra..?♡
#1 - Ullebulleh

Vilken sjukdomshistoria.... så ledsamt. Hoppas allt går bra i Tyskland :)
Åk till en däckbitar firma och be dom kika på status på dina däck!

Svar: Tack! Ja det ska jag göra 😊
Alexandra