Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Välkommen att ta del av en måndag på Mama Said!
Vi hade bestämt oss för att först ha veckomöte och sen workshop hela långa dagen, dels eftersom Anni äntligen har kommit tillbaka från Barcelona. Jippi! Och dels för att vi har flera nya kunder på ingång vilket har gjort att förutsättningarna har förändrats lite. Vi har fått in en jättestor (i antal timmar) kund, och sen så har vi en annan kund som vi ska skapa videos för nu nu nu. Första videon ska vara klar redan första veckan i december och vi har inte ens börjat skriva manus än. Hjälp! Och sen så är det en hel del andra förändringar också, som snart blir officiella. Roliga förändringar.
Vi möttes på Mäster Johan, där jag också var på AW i fredags. Tänkte att jag nu ska börja hänga där morgon, middag, kväll verkar det som.
Frukosten var god 😋
Först hade vi vårt vanliga veckomöte där vi går igenom kund för kund och vad vi ska göra för dem i veckan.
Sen hade vi - eftersom vi har helt nya förutsättningar - bestämt oss för att kasta upp alla våra kunder och arbetsuppgifter på bordet för att se om det var något som skulle ändras eller om det var ojämnt fördelat, till exempel att en person har 35 kundtimmar medan en annan har 5. Typ så. Tanken är att jag inte ska ha några löpande kundtimmar (med kundtimmar menar jag alltså timmar där vi kontinuerligt jobbar med kunder) eftersom jag jobbar med sälj, utbildningar och föreläsningar samt affärsutveckling och sånt där admin som man gör som VD.  
Lunchen gick vi iväg och åt på Koi för att få lite miljöombyte. 
Jag blev så himla glad när jag fick de där två mailen. Det ena om att vi har vunnit ännu en upphandling  och det andra om nåt som jag ska berätta alldeles strax. 
Men sen, när vi kom på att vi hade glömt att betala frukosten, så rusade vi tillbaka till MJ's igen. Och fortsatte att workshoppa där. Det tog nästan halva dagen att kasta upp och ta tillbaka alla kunder och arbetsuppgifter. Det är så himla fiffigt att göra en sån här inventering ibland. Jag tycker att vi är duktiga på att se sånt i vårt företag.
När vi var klara med alla arbetsuppgifter så gick vi igenom vår nya Sociala medier-strategi som nu, äntligen, är helt klar. 
Efter denna härliga måndag rusade jag hem till mina små killar. Som tur är så hade jag lagat mat igår så det var bara att värma. Ibland blir jag imponerad av mig själv! 😊


#1 - Angelica

Wow, imponerande att ni/du hinner med så mycket & kul att läsa dina tankar om hur ni går till väga!

Svar: Tack! :)
Alexandra