Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vad äter ni för frukost?
Jag är sån som fastnar för saker när jag börjar gilla dem. Och så kör jag på med dem liksom. Och så har det varit med min frukost. Jag tror att jag har ätit samma frukost i två år eller nåt... Nästan varje dag. Jag älskar (så klart) hotellfrukost och njuter väldigt mycket av den när vi är på semester, men sen när jag kommer hem är jag alltid lika glad över att få min gamla vanliga, hederliga frukost. Haha... gud vad det låter trist.
Hur som helst, vad är det jag äter då som är så fantastiskt? Jo men det är nåt så enkelt som filmjölk, flingor och granatäppelkärnor. Anledningen till att jag gillar det är dels för att det är gott och fräscht (vilket jag gillar på morgnarna) och dels för att jag håller mig mätt relativt länge. För det gör jag nämligen inte av varken gröt, mjukt bröd eller knäckebröd... eller nåt annat heller för den delen. Den här frukosten funkar helt klart bäst. 
Men jag är ändå beredd på att förnya mig... skulle gärna ha något att variera med... så hit me! Vad äter ni för frukost? 
#1 - Anonym

Ingen alls - inte att rekommendera. Blev litet inspirerad nu. Frysta granatäpplekärnor?

Svar: Japp, frysta granatäppelkärnor :) Frukost är så himla viktigt men jag har perioder då jag också slarvar med det...
Alexandra

#2 - Ellie

Är en periodare. Jag brukar växla mellan smoothie, gröt eller macka i olika perider. Men jag gillar de flingorna som mellanmål!

Svar: Mellanmål äter jag aldrig... det borde jag dock. Fast då skulle jag helst vilja få i mig protein, för träningens skull :)
Alexandra

#3 - Maria Albjär

Jag äter frukost på jobbet när jag jobbat några timmar, mår alltid lite illa på morgonen så hungern kommer först efter några timmar. Jag äter väldigt olika, tröttnar snabbt men det brukar bli äggröra, bananpannkaka med jordnötssmör i, grekisk yoghurt med hemmagjord granola, kokt ägg, stenåldersbröd med philalelphia, skinka och gruka, ägg-och baconmuffins, chiapudding.. Ja inte allt på samma morgon såklart utan en sak ;)

Svar: Vad är stenåldersbröd för nåt? ☺️
Alexandra

#4 - Maria

Stenåldersbröd är bröd på frön, nötter, olja och ägg. Man kan göra egna eller köra färdig mix.. http://www.kungsornen.se/produkter/mixer/brodmixer/stenaldersbrod/

Svar: Ok, tack :)
Alexandra

#5 - Anonym

Älskar denna: havregryn efter önskad mängd, blanda en vassle-potein shake och häll över, micra till det blir gröt. Häll över hallon, mycket hallon!! Blanda och aaaahhhh 😍

Svar: Det måste jag testa :)
Alexandra

#6 - Mia

Älskar detta: havregryn önskad mängd, blanda protein shake med smak man gillar, häll över....micra till gröt..och häll sedan MYCKET hallon över 👌😄

Svar: Jaaa så bra med proteinpulver också :)
Alexandra