Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Tack ♡
Tack för att ni peppar på det sätt ni gör - och för att ni faktiskt orkar gå in och rösta på mig. Jag vet att det kan vara jobbigt att klicka sig vidare och fylla i saker på nätet, så jag är verkligen så tacksam för att ni gör det ♡
Men sen... ännu viktigare - och härligare - ni är ju så himla fina. Jag märker det särskilt här i bloggen och på Instagram, hur ni liksom blir glada och likear och kommenterar extra mycket om det går bra för mig. Jag tycker ofta att jag hör folk prata om att människor är missunsamma och inte kan ta när det går bra för andra, men jag upplever det inte alls så. Jag tycker att det är precis tvärtom. Eller så är det för att jag har så himla fina människor omkring mig? Att jag har en unik följarcrowd. Ja men alltså jag menar det verkligen. Ni bryr er, och ni verkar inte alls tycka att det är jobbigt med "det går bra"-inlägg. Kanske för att ni är så smarta och vet att det också finns väldigt mycket som inte går bra, eller så är det bara för att ni är fina helt enkelt. Jag tror på det senare. Jag märker det också - att ni bryr er - när jag skriver saker om Mio. De inlägg som går allra bäst är de där jag uppdaterar saker om Mio i nån slags historia där ni får hänga med. Och på andra plats kommer alltså "det går bra"-inlägg och liknande. På tredje plats vet jag inte... det är nog de som jag kallar för "hållbara" inlägg (såna som vem som helst kan råka komma till tack vare en google-sökning och som är lika aktuella om ett år) typ "9 tips för att lyckas på Instagram" eller "Hur startar man företag?" och liknande. 
Eller? Vad tycker ni? Vad gillar ni mest att läsa här hos mig? Det vore superfint om ni har lust att svara på det - så kan jag ju leverera mer av det. Bra va? 
 
#1 - Jennifer

Jag var inne och skulle rösta på en finlandssvensk bloggvän som var med i en annan kategori (Danielas dagbok) och blev så glad när jag såg dig där lite längre ner - röstade såklart på dig <3

Jag håller med dig - får aldrig så mycket likes och kommentarer på när det går bra?! Det är ju fantastiskt faktiskt, inte riktigt reflekterat över det.

Gillar din mix av inlägg. Träffade en tjej igår som just börjat följa dig och sa att du kommer med så bra tips!! Jag tipsade även om mama saids underbara instastories ;)

Kram!

Svar: Men åh vad kul!! Och tack för input!! Kram <3
Alexandra

#2 - veckomagasinet Anne von Porat

Ska rösta

Svar: Åh, tack! Vad gulligt 😍
Alexandra

#3 - emma

ska rösta :D

kram kramis

Svar: Tack snälla du ❤️
Alexandra

#4 - Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2

Jag har röstat!

Svar: Tack snälla 😘
Alexandra