Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Snart ska vi ha en lång sjukhusvistelse
Det börjar verkligen närma sig. Snart är det dags! Till er som är nya läsare och som inte har en aning om vad jag pratar om: Min lilla Mio är sjuk och har varit det i många år. Han har opererats ca. 15 gånger och har en shunt inopererad i huvudet på grund av att han har högt tryck i den vätska som går upp mot hjärnan. Detta orsakar huvudvärk, ibland så kraftig att han kräks och ibland (oftare) lite mindre. Huvudvärken och trycket mot ögat har tyvärr tagit över alldeles för mycket av hans liv och han har en frånvaro på över 80% i skolan om vi tittar tillbaka alla de här sju åren. Hans liv har mestadels bestått av att ligga hemma i soffan och ha ont, vilket är fruktansvärt att se. Vi har givetvis flera specialistläkare här hemma i Sverige, men eftersom vi fortfarande inte har kommit på vad som orsakar det här problemet så är vi mer eller mindre desperata.
Så här ska han ju må ♡
Innan sommaren - efter att jag hade skrivit det här inlägget - så var det ett gäng fantastiska människor som drog igång en kampanj och en Facebook-grupp. Och det slutade med att de/ ni samlade in 300,000 kronor för att vi ska kunna åka till ett sjukhus i Tyskland där de är specialister på barnneurologiska sjukdomar. Helt fantastiskt ♡
Och nu är det dags. Om drygt en vecka åker vi till Tyskland, jag och Mio. Vi kommer köra bil ner till Göttingen, och jag försöker planera så bra jag kan. Hur packar man för att ligga 1-2 veckor på sjukhus? Bilresan ner tar minst 8 timmar så vi lär lyssna på mycket musik, poddar och ljudböcker. Jag har beställt journalen och röntgenbilder från de tre sista åren och ska hämta dem på posten idag. Det gäller bara att hitta vad som är relevant, för det är många sidor! Men vad ska jag mer tänka på? Jag har ju ingen aning om hur det ser ut där men ska kolla Google maps... Vet ju inte ens hur omgivningarna ser ut. Men det löser sig. Det viktiga är att vi nu ska dit. Jag är så otroligt glad och tacksam (och samtidigt lite nervös. Tänk om de inte hittar vad som felar).
Men fortfarande - kommer du på nåt som vi borde tänka på - säg till! 
Vi har sett honom så här alltför många gånger ♡
Håll tummarna för att han kommer få bli frisk eller i alla fall kan hitta orsaken och också ett sätt att bota smärtan.
PS. Vi kommer givetvis dokumentera resan, både här och på Instagram.
#1 - Mamma

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

#2 - Anonym

Ja äntligen!Hoppas allt går bra och att Mio kan få ett drägligt liv.Håller alla tummar.Lycka till och kram till er båda!

Svar: Tack!!
Alexandra

#3 - Anonym

lycka till💙💙💙

Svar: Tack! ❤️
Alexandra

#4 - Lindsay

Styrkekramar till er .. <3

Svar: Kram ❤️
Alexandra

#5 - Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2

Hoppas verkligen att ni får rätt hjälp nu! Kram

Svar: Tack :) kram
Alexandra

#6 - EVELINA

Så otroligt bra att ni kan åka i väg nu, och jag hoppas hoppas hoppas hoppas verkligen att de hittar felet där och kan ge Mio den hjälp han behöver för att slippa värken och allt vad sjukdom heter nu! <3 <3 <3 Ta hand om er och en stor stooor styrkekram!!

Svar: Tack snälla du!! :) <3
Alexandra

#7 - Helena

Stort lycka till! Jag hoppas så att ni ska få hjälp och att Mio äntligen kan få en vardag utan all smärta.

Svar: Tack så mycket! :) <3
Alexandra

#8 - Maria at Inredningsvis

Men FY vad hemskt jag blir mållös :( det får ens eget gnäll att verka banalt Det är SÅ himla orättvist när barn blir sjuka som har hela livet framför sig UCH! Jag sänder all kärlek och ljus möjligt och hoppas framtidens medicin kan göra hans liv bra.
LOVE Maria​

Svar: Ja fast jag ska erkänna att jag också kan gnälla över banala saker - så är det ju ;) Tack för dina fina ord <3 Kram
Alexandra

#9 - Anonym

Lycka till med allt !
Håller tummar och tår för att gåtan ska bli löst och att Mio får tillbaka sitt liv.
Ingen ska behöva ha det som han har det.

Svar: Tack snälla <3
Alexandra