Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Sista middagen med mina små godingar ♡
Nu har vi precis ätit sista middagen på länge, vi tre ♡
Jag vet ju inte exakt hur länge men jag tippar på en vecka. Vi får se. Jag har hållit på att packa och tvätta så här sista dagen, skickat iväg ett anbud och en offert (Skönt att det är klart nu!!), fyllt på kylväska, spolarvätska och bensin i bilen. Plus att jag har städat lite i den och fyllt luft i däcken. Och så har jag spelat in två (!) avsnitt av Barndiabetespodden tillsammans med Josefine (som håller på att flytta och dessutom har ett vattkoppssjukt barn. Här pusslas det hej vilt) Så jag tror att vi är ganska redo nu. 
Mios alla diabetesgrejer är nedpackade, förutom akutsprutan eftersom den måste ligga kyld, så det får jag fixa imorgon bitti. Hatar att ha såna där i-sista-sekund-saker på listan men så är det. 
Det blir tidigt i säng ikväll, vi ska ju upp vid kvart i fyra och jag räknar med att vi kör senast 04,20 här hemifrån. Vi ska först förbi Jonas och lämna av Alvin. Nej han kunde inte sova där inatt. Av egoistiska skäl ♡ Och han ville också vara här sista kvällen. 
Snart åker vi alltså till Tyskland och sjukhuset i Göttingen. Jag är så himla nervös för att vi inte får något svar. Vad gör vi då? Nån vart måste vi ju i alla fall komma... Håll tummarna hårt för oss. Och återigen ett megastort TACK till alla som har gjort det här möjligt. Utan er hade vi aldrig varit på väg. Tack! Tack! Tack! ❤️
Om ni vill följa oss så går det givetvis bra att göra det genom bloggen. Jag lovar att uppdatera så mycket det bara går här, men ännu bättre är det om ni även hänger med på Instagram (Stories) - där är det lättare att uppdatera "in the moment". Följ mig på @alexandrabylund för att hänga med på resan.