Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Packar diabetesväskan
God morgon! Imorgon åker vi... så den här bloggen kommer sannolikt fungera som en dagbok närmaste veckan. Är det okej? Eller är det tråkigt? Jag som alltid tjatar om att man ska skapa innehåll som har ett värde och som är hållbart... men vi får se helt enkelt. Det kan ju hända att jag har hur mycket dötid som helst. Men gissar på det första - att det kommer bli mer som en dagboksblogg. Är det ok tycker ni?
Idag är sista dagen hemma innan vi åker, och jag måste städa bilen, kolla luften i däcken och tanka. Och så ska jag packa alla Mios diabetesprylar. Och det är inte lite. Man måste liksom ha en himla massa extra ifall, ifall... Och särskilt när man åker till ett annat land där de sannolikt har helt andra prylar.
Men nu, mitt i packningen, ska jag hänga tvätt och äta frukost. Vad sjutton har man med sig för kläder när man ska vara på sjukhus? Sen, kl 9, ska jag och Josefine spela in två avsnitt av Barndiabetespodden. Den här gången ska vi prata om olika slags nålar och apparater i ena avsnittet och syskon i andra avsnittet. Det vill säga hur det är för syskon att ha en diabetiker i familjen. Vad hittar ni på idag?
#1 - lars

Alexandra, Trevlig resa. Det är så bra att du/ni går ut med hur det är att leva med Diabetesen. jag Vurmar så mycket för alla som har problem av olika saker, sjukdomar som ex Diabetes, särskilt barn.
Idag har jag spader på enligt min mening är Sockermaffia, som gör oss alla beroende av socker

Svar: Tack! :)
Alexandra

#2 - Mamma

All världens lycka till! Nu SKA det bli bra. Glöm inte akutsprutan som ligger i kylskåpet. Vet att du inte brukar glömma den men ändå vill jag påminna.

#3 - fidelihenningsson.blogg.se

Vilken fin blogg!

Svar: Tack :)
Alexandra

#4 - Lillian

Stort lycka till nu, jag håller tummarna för att det ska bli så bra som ni hoppas!

Svar: Tack snälla <3
Alexandra