Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Orkade inte vardagshetsen
Ibland när jag har jobbat länge, som jag har gjort flera dagar den här veckan, så tycker jag att det är extra jobbigt att gå hem. Bara vetskapen om att jag har jobbat lite "för länge" och därmed kommer hem för sent till barnen gör att jag får ångest. Och sen känner jag att jag har arbetsdag nummer två framför mig. Jag vet att det inte är ett dugg unikt utan att vi alla, som är föräldrar, slåss med samma "problem". Nu är mina barn så pass stora att de inte är trötta och gnälliga medan jag lagar mat, men jag tycker ändå väldigt illa om den där stunden från att jag går från jobbet fram tills att maten står på bordet. När den väl är handlad, hemkörd, lagad och framdukad så njuter jag. Då är "arbetsdagen" slut, men fram tills dess alltså... Suck! Det är inte min prime time på dagen. 
Så idag, när jag insåg att jag återigen var sen från kontoret och jag dessutom kände ett starkt motstånd till handla, laga och duka-grejen, så bestämde jag mig för att hämta upp barnen och åka iväg till JP's och äta.
Så himla härligt vardagsmys. För det första så är det lyxigt att slippa fixa, men det allra bästa är ju ändå att man får en helt annan stund tillsammans än när man är hemma. Mer kvalitativt prat och mysigt häng ♡ Och jag slapp vardagshetsen för en dag. Win.