Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Om att vara en all in-människa
Hej onsdag! För att kompensera en mötesmarathon-dag igår så har jag idag en nästintill mötesfri dag. Yay!
Men istället så ska jag spela in videos hela eftermiddagen till min utbildning. Jag håller på att dokumentera en utbildning som jag har kört live och som folk ska kunna ta del av med hjälp av text och videos istället. Det är en helt annan sak att prata in i en kamera än att prata till en "publik". Jag har mycket lättare för att prata till riktigt folk i rummet och tycker att det är svårt att komma ihåg vad jag ska säga när jag pratar till ett dött ting (kameran). Men jag ska försöka göra det så bra som möjligt ändå så klart. Slutresultatet kommer bli bra, det vet jag, det är bara frågan hur lång tid det ska ta att sätta det...
Men först - en timme hos min PT. Som jag har sagt tidigare så har jag tränat rätt lite styrketräning de senaste månaderna och är därmed inte lika stark som tidigare, men det gör ingenting. Jag försöker att inte lägga nån som helst värdering i vilka vikter jag kan lyfta utan istället vara nöjd med att jag nu känner för att köra på ordentligt igen. Jag kommer definitivt inte släppa mina danspass, så det får helt enkel bli en mix - vilket passar mig utmärkt. Det är fint det där med balans... även om det ibland kan vara svårt att få till. Det är så lätt att gå all in och sen känna att man är misslyckad (när man går all out) för att man lägger av. Det där har jag slutat med (men det är ett ständigt jobb att inte falla tillbaka i "all in"-träsket) och det är väldigt skönt. Det behöver inte vara antingen eller, eller hur?
Men nu kör vi igång den här onsdagen då!
Btw... Idag ska köra en "take over" @influencersse 's Instagram. Häng med dit vetja. Tanken är att ni ska få följa med en dag på Mama Said.