Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Om att ha en ledig kväll utan planer
Det här med att ha en ledig kväll utan planer, och dessutom när jag har bestämt mig för att inte bara jobba hela tiden (gränssättning som sagt) är fullkomlig lyx för mig. Att känna att jag kan göra precis som jag vill, strunta i att laga mat om jag vill, ta en snabbrunda på HM om jag vill, gå på AW om jag vill - och allt detta utan några som helst konsekvenser - ja men det är verkligen lyx.
Jag hade lika gärna kunnat stanna hemma igår men blev sugen på att just ta en snabbrunda på stan, äta två mackor till middag och sen gå på AW. Så det gjorde jag. Utan tider att passa och därmed utan att ha andan i halsen. Så himlans skönt och njutbart.
Innan dess, på dagen, fick jag blomsterbud från mamma. Fina blommor, eller hur?
Och så lagade jag pesto-salami-soltorkade-tomater-och-pinjenötter-pasta. Mums 😋
Och sen gick jag alltså ut på AW, på Mäster Johan här i Malmö - ett hotell som nyligen har börjat med AW, och det var riktigt bra. Låg i sängen klockan 22,00 så det var en kort och lugn kväll. Helt lagom.  
Men nu ska jag hämta hem mina små älsklingskillar. Det ska bli så mysigt att hänga med dem idag. Ska försöka få med dem ut på stan men jag gissar att det är svårt. Mio har troligtvis ont i huvudet och Alvin... ja det finns få saker han tycker är så trist som att gå på stan. Men vi får se... jag kanske kan hitta på nåt at locka med.