Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Kalops, halloumi-stroganoff och läxor
Idag har jag varit och tränat BodyJam (åh vilken energi jag får av det), ätit lunch på Holy Greens (såå gott) och sen kört ett styrkepass. Himla härligt slut på veckan.
Det här med att inte jobba på helgen (ja men jag kommer tjata om det ett tag nu) frigör så mycket tid, lust och energi. Jag har både hunnit slänga ihop ett långkok i form av kalops till barnen (som fick stå på spisen medan jag var iväg på träningen) och dessutom gjort den efterlängtade halloumi-stroganoffen som jag har tänkt göra så himla länge. Den var väldigt enkel att göra. Det här (+ grönsaksbuljong som jag visst glömde att ta med i bilden) är ingredienserna.
Man börjar med att strimla halloumin...
... och steker den i olivolja tills den får en fin och knaprig yta.
Sen får ni faktiskt kika in hos Tuvessonskan, som alltså är den som har inspirerat mig till den här rätten, om ni är sugna på att laga den. Hon har skrivit ner hela receptet här. 
Så här ser den ut när den är färdiglagad och ligger på tallriken. Det var precis lika gott (och till och med lite godare) som jag hade trott 😋
Efter middagen så satt jag och Alvin och gjorde läxor. Både läsläxor och engelska glosor.
När man har tid så är det faktiskt mysigt att sitta och göra läxor. 
Och i och med det var helgen typ slut. Skulle gärna haft en dag till, men samtidigt så ska det bli väldigt kul att jobba imorgon. Vi ska ha workshop hela dagen, utanför kontoret, så det kommer bli en givande och kreativ dag. Frågan är bara vart vi ska vara... Nån i Malmö som har förslag?