Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Julklappstips: Bokstavstavla
Efter att vi hade gjort en riktig dunderröjning i både Mio och Alvins rum igår så gick vi ner med lite saker till källaren, och passade också på att hämta upp allt julpynt. Och sen bar det iväg till Hemmakväll för att tillfredställa Alvin, och till Emporia för att tillfredställa Mio. Hur kan det komma sig att han alltid behöver nån slags sladd? Ja ja, vi fick tag i sladden och köpte även en del julpynt. Så himla fint och gulligt. Ni får se efter att vi har satt upp det idag. Eftersom vi röjde mer eller mindre hela dagen igår så bestämde vi oss för att spara godbitarna (julpyntet och julmaten. För jaaaa, vi ska äta julmat ikväll) tills idag när allt var klart.
Hur som helst - när vi var ute för att köpa sladd och lite julpynt så hittade vi lite annat också, och jag tänkte tipsa er om en finfin julklapp till... någon.
Nämligen den här tavlan. 
Den kommer i ett paket med tillhörande bokstäver i.
Det visste inte vi, så vi köpte ett extra paket med bokstäver. Vet inte om det behövdes, men nu har vi i alla fall många bokstäver, och jag tror att barnen kommer använda den flitigt så det är ju bara bra. 
Priset då... Själva tavlan kostade 349:- och de extra bokstäverna 49,90:-. På Clas Ohlson. Just den här tavlan är 50 x 70 cm och jag såg att det fanns en mindre variant också.