Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Jaaaa! Jag är finalist 🎈
Jaaaa! Jaaa! Jaaaa! Jag är en av sju finalister i "Årets budskap/ inspiratör" i årets Blogg.se-pris. Jag är så himla glad över det.
Typ så här glad.
Så jag inspirerar menar ni? Jag blir så himla glad över att ni är många som tycker det. Så himla kul. Jag brukar aldrig vinna saker och är faktiskt inte så mycket tävlingsmänniska (jag är väl rädd att förlora gissar jag) men skulle så gärna vilja vinna det här. Det hade varit så grymt kul.
Men först och främst: TACK för att ni har röstat fram mig till finalist. Det gläder mig och värmer mig nåt enormt. Jag hoppas att jag inspirerar och visar att det går att driva företag fastän man har ganska många jobbiga omständigheter omkring sig, som till exempel ett väldigt sjukt barn. Nu ska jag inte hålla på och vara sådär superpepp och säga "Allt går med ett leende" eller "Bara köööör!" eller nåt. För så känns det verkligen inte alltid. I morse till exempel, när jag åkte till jobbet och visste att Mio var dålig här hemma - ja men då blev jag så ledsen och undrade för vem jag gör det här. Är det värt det liksom? Men ja det är klart att det är. För det första så älskar jag det jag gör, och mina kollegor, och för det andra (som faktiskt är väldigt avgörande) så måste jag ju ha en inkomst. Det finns inget företag i världen som skulle vilja anställa mig med tanke på hur jag har det med Mio. Och jag älskar som sagt också att driva företag. Och såna här dagar, när jag får veta att det finns folk där ute som tycker att jag inspirerar - ja men då förstår jag ännu mer varför jag gör det här. 
TACK! Och om ni vill rösta på mig så hade jag blivit överlycklig ❤️
 
 
#1 - Hanna

Grattis! Så himla roligt. :-)

Svar: Tack snälla!! ❤️
Alexandra

#2 - Anonym

Klart jag röstar på dig! Du är grym!

Svar: Tack snälla!!
Alexandra