Alexandra

Jaaaa! Jag Ă€r finalist 🎈
Jaaaa! Jaaa! Jaaaa! Jag Ă€r en av sju finalister i "Årets budskap/ inspiratör" i Ă„rets Blogg.se-pris. Jag Ă€r sĂ„ himla glad över det.
Typ sÄ hÀr glad.
SÄ jag inspirerar menar ni? Jag blir sÄ himla glad över att ni Àr mÄnga som tycker det. SÄ himla kul. Jag brukar aldrig vinna saker och Àr faktiskt inte sÄ mycket tÀvlingsmÀnniska (jag Àr vÀl rÀdd att förlora gissar jag) men skulle sÄ gÀrna vilja vinna det hÀr. Det hade varit sÄ grymt kul.
Men först och frĂ€mst: TACK för att ni har röstat fram mig till finalist. Det glĂ€der mig och vĂ€rmer mig nĂ„t enormt. Jag hoppas att jag inspirerar och visar att det gĂ„r att driva företag fastĂ€n man har ganska mĂ„nga jobbiga omstĂ€ndigheter omkring sig, som till exempel ett vĂ€ldigt sjukt barn. Nu ska jag inte hĂ„lla pĂ„ och vara sĂ„dĂ€r superpepp och sĂ€ga "Allt gĂ„r med ett leende" eller "Bara köööör!" eller nĂ„t. För sĂ„ kĂ€nns det verkligen inte alltid. I morse till exempel, nĂ€r jag Ă„kte till jobbet och visste att Mio var dĂ„lig hĂ€r hemma - ja men dĂ„ blev jag sĂ„ ledsen och undrade för vem jag gör det hĂ€r. Är det vĂ€rt det liksom? Men ja det Ă€r klart att det Ă€r. För det första sĂ„ Ă€lskar jag det jag gör, och mina kollegor, och för det andra (som faktiskt Ă€r vĂ€ldigt avgörande) sĂ„ mĂ„ste jag ju ha en inkomst. Det finns inget företag i vĂ€rlden som skulle vilja anstĂ€lla mig med tanke pĂ„ hur jag har det med Mio. Och jag Ă€lskar som sagt ocksĂ„ att driva företag. Och sĂ„na hĂ€r dagar, nĂ€r jag fĂ„r veta att det finns folk dĂ€r ute som tycker att jag inspirerar - ja men dĂ„ förstĂ„r jag Ă€nnu mer varför jag gör det hĂ€r. 
TACK! Och om ni vill rösta pĂ„ mig sĂ„ hade jag blivit överlycklig ❀
 
 
#1 - Hanna

Grattis! SĂ„ himla roligt. :-)

Svar: Tack snĂ€lla!! ❀
Alexandra

#2 - Anonym

Klart jag röstar pÄ dig! Du Àr grym!

Svar: Tack snÀlla!!
Alexandra