Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Inspirerande saker att göra om du har en stund över
Jag älskar YouTube och poddar och konsumerar det som en galning när jag har tid över. Poddar passar mig väldigt bra eftersom jag kan lyssna en kvart här och där, och ofta lyssnar jag på väg till jobbet, när jag lagar mat eller när jag viker tvätt. YouTube är inte lika lättillgängligt men det passar mig ändå bättre än serier och filmer eftersom jag somnar så lätt. 
Jag tänkte att jag ska dela med mig av några grejer som ni borde se eller lyssna på om ni har en stund över och känner för att bli inspirerade:
  • A quest for success - Isabella Löwengrips intervju (video) med Rachel Brathen (Yoga girl) som jag tycker verkar vara en otroligt fin människa med väldigt stort hjärta. Hennes budskap i intervjun är också väldigt fint (och viktigt), och det är att vi ska lära oss att känna mer självkärlek, och om vi gör det så kommer vi också kunna ge mer kärlek till andra. Jag är helt säker på att den ekvationen är 100 procent sann.
  • We are influencers-podden där Linda intervjuar Margaux långt innan bebis och förlossningsvideo. Redan där, i början av hennes influencerkarriär, så har hon den där sprudlande energin som smittar av sig och som ger sån grym pepp. Jag gillar Margaux eftersom hon inspirerar till att våga vara sig själv och "skita lite i vilket". Hon bara kör, och det känns inte så polerat men ändå med bra kvalitet. Äkta!
I år vann Margaux Stora influencerpriset och hon är så värd det!
  • Gift vid första ögonkastet Norge som går på SVT play och som är en dokumentär om tre par som möter varandra vid altaret för första gången och gifter sig direkt, där och då, vid första mötet. Jag tror att det är en psykolog, en präst och någon annan som, efter mycket analyserande, har kommit fram till vilka personer som passar ihop med vilka. Det är väldigt intressant att följa och spännande att se om kärleken växer fram eller inte. Jag har sett ett par säsonger av det när det gick i Sverige, och nu även Norge alltså. 
Men nu har jag inte tid med det här utan ska iväg och förhoppningsvis inspirera andra istället. Jag ska hålla en utbildning i hur man kommunicerar för att nå ut i Sociala medier. Önska mig lycka till :) Och en annan sak... Har du sett eller lyssnat på något på sistone som du kan tipsa mig om?