Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Idag blir det julmys ☆
Både jag och barnen älskar att pynta inför jul. Jag tror att jag har överfört min extremt juliga personlighet på dem. Kan man ens säga så? Det jag menar är att jag älskar julen och hela den här tiden inför. Det är så otroligt mysigt att pynta, lyssna på julmusik, tända ljus, äta pepparkakor, baka pepparkakor och allt det där som hör till julen. 
I år har jag investerat i en svindyr (för att vara en burk pepparkakor i alla fall) burk som vi kan ha våra egenbakade pepparkakor i år efter år.
Idag ska jag säga till barnen att de inte får spela eller hålla på med sina iPads. Annars är de nämligen inte närvarande i allt julmys som vi ska hålla på med. Och jag vet ju att de gillar det. Den bästa tiden, för barnen, är den tiden som vi vuxna är närvarande med dem, men ibland så väljer de ändå att fastna på sina rum, framför de där skärmarna. Dumt! Så idag är det spelfritt på dagen, och istället ska vi hålla på och fixa här hemma. Och äta pepparkakor. Mums 😋  Häng med på Instagram vetja. 
Och på tal om julen - snart är det dags för  "Kajsons julkalender" - en bloggjulkalender som Johanna Kajson står bakom och som många bloggare kommer delta i. Det innebär att varje dag, 1-24 december, så öppnar alla vi bloggare som är med en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Här är exempel på några rubriker som kommer att dyka upp: 
Mitt perfekta liv!
Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?
Ett misslyckande i livet”En ofiltrerad bild från idag
Hoppas ni kommer tycka att det är kul, jag ser väldigt mycket fram emot det. 
#1 - Tess

Så snygg burk! :)

Svar: Eller hur! Från Åhléns! :)
Alexandra