Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hur planerar ni in era möten? Finns det nån universallösning?
Dagarna bara svischar iväg. Och det där uttrycket - att dagarna bara svischar iväg - är dels ett av de klyschigaste uttrycken jag kan komma på och dels väldigt uttjatat i mitt eget vokabulär. Men det är verkligen så. Dagarna svischar iväg i raketfart! Och så fort jag hamnar i såna här perioder, när jag har extremt mycket att göra, så börjar jag ifrågasätta mitt arbetssätt. Borde jag boka in möten vissa specifika dagar istället för att sprida ut de under veckan? Eller borde jag knöka in de under en och samma dag utan luft emellan? Och så vidare.
Jag funderar på hur jag skulle kunna bli mer effektiv helt enkelt. För ofta går en hel dag utan att jag känner att jag hinner göra nånting, eftersom jag inte riktigt hinner sätta mig in i saker mellan mötena. Ni vet hur det är om man har 20-30 minuter till nästa grej. Man hinner liksom inte så mycket då. Så då börjar jag alltså effektivitiets-brainstorma. 
Men så kommer jag på att livet sällan funkar så. Det låter bra, i teorin, att bara boka in möten vissa specifika dagar, men det funkar sällan så bra i praktiken. Och så kommer jag också på att det är ju inte alltid som det är så mycket att göra, utan det kommer ju i perioder då och då. Och just nu är det en sån period. Men jag ska bara luta mig tillbaka (emellanåt i alla fall) och inse att det inte är fel på mitt arbetssätt, jag får bara acceptera att det är svårt att få ihop allt ibland. Men jag vet också att det kommer perioder när det är mycket mer lugnt och sansat. 
Hur gör ni andra med möten - ja ni som har möten förstås - har ni någon strategi eller bokar ni bara in dem lite hur som helst? Jag är nyfiken på om det finns nån bra universallösning som jag har missat 🤔