Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon decembervecka
Tjohoo! Nu går vi in i december - årets mysigaste månad. Idag har vi vårt vanliga måndagsmöte och sen ska vi ha ett möte kring vår nya kund som vi ska göra videos för på tisdag. Det ska bli såå kul att stänga in oss i en studio och vara kreativa. Självklart kommer jag visa resultatet när det är klart. Och jag tror att ni kommer att se filmerna ute i butiker också... om ni gillar godsaker i alla fall ;)
Det är alltid kul de dagar då vi är utanför kontoret. Det ger så mycket mer inspiration och man blir mycket mer kreativ. 
Men jag gillar också att sitta en hel dag - utan ett enda möte (vilket sällan sker) - på kontoret och grotta ner mig i saker. To do-listan känns alltid så mycket lättare efter en sån dag. 
På fredag har vi julfest, vilket ska bli fantastiskt kul. Förra året körde vi Fuelbox under julfesten men i år har vi bestämt oss för att inte ha några såna djupa diskussioner - vi känner redan varandra så bra - utan ska istället skriva egna frågor som är väldigt mycket roligare och kanske ibland över gränsen. Men det gör inget - det är ju bara vi. 
Vi startar hemma hos mig och ska sen vidare till MJ's här i Malmö. Vi har blivit bjudna på hela kalaset av en kund. Fint va?
På onsdag ska jag återigen ha en öppen utbildning i hur man kommunicerar för att nå ut i sociala medier. 
Om du inte redan har bokat, och känner att du har lust att gå, så är det hög tid nu. Här anmäler du dig. Du får lära dig allt om hur du ska tänka när du skapar content, och hur man gör för att sen nå ut med det på till exempel Facebook och Instagram.
På fredag ska jag köra ett webinar för ett gäng (närmare 100 personer!) som jobbar inom turismen. Det är en del av den där andra upphandlingen som vi vann. 
På fredag är det PT-dag, webinar och lunch med Johanna Kajson. Och så julfest på kvällen då. Wiiii!