Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon - dags för utbildning
God morgon tisdag! Idag är det som sagt dags för mig att hålla i en utbildning om Sociala medier, så jag ska köra hemifrån redan nu om en stund för att hinna hämta upp Alvin och köra honom till skolan. 
Jag har varit svinstel i nacken på sistone, och jag vet ju precis hur det är - går man inte och fixar till det så kan det bara bli värre. Och det har det blivit. Nu har jag så där jobbigt ont i huvudet dygnet runt att jag håller på att bli tokig. Men jag gick till en naprapat igår. Och det får bli dagens tips: Gå till en naprapat eller osteopat om du har ont! Det är ingen idé att gå omkring och tro att det ska bli bättre av sig själv, för det blir det inte. Har det väl börjat bli stelt och göra ont så kan jag garantera att det fortstätter. Problemet är nämligen att ju mer stel man är desto mer spänner man sig.
Så det har jag lärt mig; att det är lika bra att gå och få hjälp. Förr var jag mycket sämre på sånt, men nu kan jag nästan bli irriterad på folk (inklusive mig själv) som struntar i det med ett "Äsch, det går över". För det gör det inte.
Naprapaten jag gick till igår var extremt hårdhänt, men det gillar jag, det känns som att det hjälper bra då, och så satte hon nålar, vilket gjorde att jag blev helt yr i huvudet efteråt. Man kan tydligen bli det när man har fått nålar. Så jag tror att jag är redo för att utbilda nu. Känner mig lite mörbultad i rygg och nacke och har fortfarande huvudvärk men jag ska ta en Alvedon och hoppas på att det går över.
Vi hörs i eftermiddag! Wish me good luck! :)
 
#1 - Lars Gustafsson

Du är uppe tidigt. Det är klart att jag önskar dig lycka till idag. Bra att du tar itu med saker som nackont elker nått annat direkt så. Jag måste bli bättre på det också. Hej

Svar: Ja det borde du! Det borde alla :)
Alexandra

#2 - Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh, man måste verkligen ta tag i sina värkar! Själv går jag numera regelbundet till en massör för att massera ut stela muskler som annars ger en fruktansvärd huvudvärk :)

Svar: Ja verkligen!!! :)
Alexandra