Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Förberedelser inför utbildningen
Hej vad det gick undan idag! Vi har som vanligt haft måndagsmöte där vi går igenom alla kunder och vad vi ska göra för dem. Och sen går vi också igenom våra egna sociala kanaler och bestämmer vad vi ska göra där.
Det roligaste med dagen var att Anni kom och hälsade på. Hon är i Barcelona i några månader och jobbar därifrån, men kom hem över helgen. Himla fint att se henne, och det ska bli så kul sen när vi alla - kärnteamet - är på plats igen. Vi är så sjukt grymma vi fyra. Otroligt effektiva, väldigt duktiga och drivna som tusan. Älskar oss ♡
Vi kom på idag att vi borde knyta fler frilansare till oss, som vi jobbar med kontinuerligt, för att slippa anställa varenda gång vi får in en ny kund. Vissa saker är lätt att lägga ut på andra, såsom till exempel grafik, videos och liknande. Och idag inledde vi vårt första samarbete med en kille som är grym på videos. Väldigt kul att jobba med specialister som brinner för sin sak och som är kompetenta.
Imorgon ska jag utbilda hela dagen - Så kommunicerar du i Sociala medier - så jag har också suttit och förberett det sista inför det. 
Gick igenom allt med Sanna och Amanda och fick feedback. Så himla bra!
Nu när allt är klart ser jag väldigt mycket fram emot det. Det blir en rolig dag. Älskar att utbilda inom sånt som jag brinner för. Detta kommer dock innebära att min och Lindas podd "Vad fan håller jag på med" inte kommer ut den här veckan. För jag är iväg och utbildar, och hon åker till London. 
Men nu hörni är det dags för mig att hoppa in i duschen.