Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Ett foto i timmen på kontoret
Jag tänkte köra en "Ett foto i timmen idag" men glömde helt och hållet bort det före jobbet, så jag bjussar istället på en dag från kontoret:
09,30
Eftersom jag var hos min PT och tränade kl. 8 i morse så kom jag senare till kontoret. Jag började med att korrläsa en del bloggartiklar som Sanna och Amanda har skrivit. 
När jag korrläser har jag ofta musik i lurarna och sitter i min egen värld. 
Och sen gick jag igenom ett influenceravtal som vi skickade ut till några av de influencers som vi jobbar med just nu för en kunds räkning.
Haha... jag ser lite oförstående ut, och det var jag också när jag och Mandy hade några missförstånd mellan oss. Kommunikationsproblematik som ordnades upp till slut. Men jag ska jobba på mitt minspel ser jag...
Kl. 11,00 hade jag och Mandy telefonmöte med en av våra kunder. Vi pratade om hur vi ska börja jobba i fler kanaler för dem än vad vi gör idag.
11,30 var det lunchdags. Vi hade alla med varsin variant på köttfärs. Det är regeln för att jobba på Mama Said tydligen. Köttfärs.
12,15
Efter lunchen började jag förbereda för morgondagens heldagsutbildning. Några små korrigeringar skulle göras från igår, samt att jag skulle skriva ut papper.
Och utskrivandet funkade smärtfritt. Igen. Plötsligt har jag och skrivaren blivit riktigt tajta. Hoppas att det är vi 4-ever♡
Kl. 14.00
Nu var det dags för telefonmöte med en kille som eventuellt ska hjälpa oss med våra webbutbildningar. Japp, ibland åker skorna av.
Jag hade inte riktigt nånstans att vara under mitt telefonmöte som blev en hel timme långt. Så det slutade med att jag hängde runt lite här och där.
Sen kom Elin på besök. En gammal kontorsgranne som var i huset och hälsade på.
Efter det satte jag mig och påbörjade att svara på en ny upphandling. Även den här gången handlar det om en utbildning i Sociala medier, vid tre tillfällen. Jag hann inte klart så jag tänker att jag ska slutföra det ikväll eftersom jag är borta på utbildning hela dagen imorgon och har PT-dag på fredag. Sen, på söndag, åker ju jag och Mio till Tyskland. Så allt måste vara klart innan dess.
Det är en hel del instruktioner som ska läsas igenom. Så jag skrev faktiskt ut det för att lättare kunna kryssa över det som jag har följt upp och svarat på.
Ja men det kräver en del koncentration och fokus för att bemöta hela förfrågan korrekt.
Nu var klockan 15,00 och det var återigen dags för ett möte. Så på med skorna alltså! Den här gången med en superduperrolig kund som vi verkligen vill jobba med. Förhoppningsvis får vi göra videos för dem redan nu i december (Hoppas!) och sen eventuellt jobba vidare med dem nästa år. Vi håller verkligen tummarna för det eftersom det är en väldigt rolig kund. Så hjälp oss gärna med tumhållandet!
Jag stack hem direkt efter mötet idag för att hinna ta hand om barnen och skicka iväg Alvin på tennis och pingis. Och nu är det dags att gå ut med vår lilla vovve, sen ska sätta lurarna i öronen och göra klart den där upphandlingen. För sen har vi en till att svara på. Lyxproblem!
Puss 🐥
#1 - Lars Gustafsson

Hej vad trevligt att bli inbjuden till din arbetsplats. Och se hur du har det i vardagen. Tack

Svar: Tack!
Alexandra