Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En alldeles perfekt helg ♡
Det har varit, och är, en alldeles perfekt helg. Den inleddes med en AW på en alldeles lagom nivå. Jag låg  i sängen redan klockan 22, så jag vaknade sen pigg på lördagen - men tvingade mig själv att stanna kvar i sängen ett tag. Sen åkte jag och hämtade mina killar, och så tog jag och Alvin en liten runda på stan. Mio hade ont i huvudet och orkade inte följa med, så det blev en kort runda. Tur för Alvin eftesom han hatar att gå i stan. Det är det här med att "Jag ska bra prova den här klänningen" som han är rädd för. Wonder why? 🤔
Hur som helst, vi köpte bland annat den här lampan till Alvin - som han blev så himlans förtjust i. Jag gillar när barnen har sina egna prylar i inredningen.
Det går nämligen inte en dag utan att han säger: "Den här apan är min". Han är så glad för sin lilla ap-ljusstake som jag och Mio köpte till honom en gång - ja alltså inte som en present, då hade han nog blivit besviken, utan bara att jag nämnde när jag kom hem med den att den här är din Alvin. Anledningen till det är att vi ofta förknippar honom med en apa och ibland även ett lejon. Haha... det låter ju sjukt, men mer om det en annan gång. 
Jag var och tränade också igår. Jag har, av olika anledningar, inte tränat så mycket styrketräning på sistone men har nu fått tillbaka den gnistan. Det var så skönt att komma till gymmet och bränna ut musklerna. Jag är både svagare och mindre rörlig än jag brukar vara men det är lugnt, jag kommer tillbaka. Jag körde både styrka och även rätt mycket rörlighet, så kroppen kändes så skönt trött efteråt.
Idag ska jag träna veckans roligaste pass; BodyJam, med den absolut bästa instruktören. Tanken är att jag ska träna styrketräning (andra delar av kroppen idag förstås) efter det. 
Och så söndagmorgonen då - den startade (och startar fortfarande) alldeles perfekt. Jag äääälskar mina ensamma stunder på morgnarna när jag kan blogga, kolla på TV4 i lugn och ro och inte göra så mycket. 
Just idag sitter jag här och bloggar.
Sen har jag - under hela helgen - varenda gång en arbetsuppgift har dykt upp (det kan vara allt från ett meddelande på messenger till ett mail eller till nåt som jag själv har kommit på att jag ska göra) inte gjort den, och inte heller lagt den på lager i hjärnan som en uppgift jag ska göra senare under dagen. Istället har jag skrivit upp det på  min to do-lista direkt och så har jag sen släppt det. Så skönt och så bra! Jag hörde en gång för ganska länge sen att om en uppgift dyker upp så ska man - om den inte tar mer än fem minuter - göra den direkt istället för att skriva upp den på en to do-lista. Jag har försökt jobba så men det är bara dåligt. I alla fall under kvällar och helger. För det är ju det som innebär att jag "alltid" jobbar även om det bara är fem minuter här och där. Förstår ni vad jag menar? Hur som helst så ska jag sluta med det nu, och det har börjat bra i helgen. Det känns väldigt befriande.
Ja men den här helgen är helt enkelt alldeles perfekt för mig. Ni då, vad har ni hittat på?
 
#1 - Anonym

Så mysigt ni har det i nya lägenheten! Gillar verkligen det stora matbordet.

#2 - Anonym

Så mysigt ni har det i nya lägenheten! Gillar verkligen det stora matbordet.

Svar: Tack! Ja jag med! Det är perfekt om man är många och tar ändå inte så stor plats eftersom det är smalare än vanliga bord :)
Alexandra