Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En lyckad Halloweenfest
God morgon! Det var lyckat igår när Alvin hade sin Halloweenfest. Jag var väldigt stressad innan eftersom jag jobbade hela dagen, och inte ens åt frukost eller lunch. Jag hade sånt flow och ville liksom inte avbryta, plus att jag inte visste hur lång tid det skulle ta att förbereda den där utbildningen som jag ska köra på tisdag. Jag vet ju att efter helgen så har jag ingen mer tid. Måndagar på kontoret är nämligen fullspäckade av möten, planering och annat.
Hur som helst, jag var enormt stressad! Jag kom hem med mat och Halloweenprylar klockan fem och kompisarna skulle komma klockan sex. Inte likt mig. Jag var tokfokuserad och ingen vågade komma i min väg eftersom varje sekund var viktig. Men jag hann! Jag pyntade hur mycket som helst med spindelnät, spindlar, vimplar, dödskallar och annat. Det fina med att handla Halloweenprylar så här sent är att det är 75% rabatt. Men jag gör ändå inte om det. 
Alvin hjälpte till genom att gå ut med soporna. Det här är typiskt han. Shorts, bar överkropp och mina gummistövlar 😂
Jag hann bara ta ett par bilder i farten och har tyvärr inget på helheten, men så här såg det ut i alla fall.
Hamburgare med cheddarost
Spagetti med karamellfärg och korv med mandelflarn som naglar
Blod och löständer i form av saft och såna där rosa och vita lösgodiständer
Alvin var svinläskig i sina kläder
Men läskigast av allt - och också höjdpunkten - var när Mandy kom och var utklädd som en zombie. Eller hon var inte ens utklädd, det behövdes inte. Hon hade en svart kappa och svarta kläder i övrigt, en svart stor halsduk och så spindelnät över sig. 
Och så gick hon väldigt otäckt, med konstiga steg, utanför vår terrassdörr och stirrade in på barnen. Det var succé! Senare på kvällen, Amanda kom in och hängde här lite, så var vi tvungna att erkänna att det var hon, så att alla kunde få sova gott. Men alltså, det var så lyckat. Och så enkelt egentligen. Inga speciella kläder, bara en väldigt märklig person som gick konstigt och som knackade på rutan. Det var svårt att ta en bild genom rutan, men ni får föreställa er... 
 
#1 - Hanna Karlsson

Kul att festen blev lyckad!

Svar: Ja verkligen! Halloween är inte min grej så jag är glad att det blev bra :)
Alexandra