Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Dag 4 på sjukhuset
God morgon! Jag är typen som nästan alltid somnar, oavsett hur mycket oro jag har i kroppen, och skulle jag inte göra det så hjälper det att kolla på YouTube eller lyssna på poddar. Helst på glada och pigga saker som inte har nåt som helst ångest eller mörker i sig. Så igår låg jag och tittade på Margaux. Den människan alltså! Jag älskar hennes energi. 
Mio hade lite svårt att somna igår, jag gissar att det var mycket tankar. Han är orolig både för provtagningen (Han svimmade ju igår) och för vad det är för sjukdom han har. Lilla älsklingen ♡ Han brukar vara väldigt bra på att sätta ord på sina känslor men just nu vet han inte riktigt hur han känner säger han. Bara att det är oro.
Så nu ligger vi här och väntar. Mio får inte äta eller dricka innan provet tas, så vi hoppas på att de kommer snart. Läkaren trodde att de skulle komma mellan 8,15 och 9. 
Håll tummarna för att mitt lilla hjärta inte svimmar idag igen ♡
 
#1 - lars

Alexandra jag håller båda tummarna för dig och lilla Mio. Jag värmdes så mycket av TV galan om Diabetessjukdomen igår. Så bra att det uppmärksammas hur många som lever med sjukdomen samt anhörigas kamp för deras sjuka barn. Svårt att hålla tårarna på plats

Svar: Tack snälla!!
Alexandra